Bloembollen en zaden

Wilt u nieuwe bloembollen kopen? Tuincentrum de Oosteinde biedt ieder jaar een enorme collectie voorjaarsbollen en zomerbollen! U kunt de bloembollen ook online bestellen in onze webshop. De voorjaarsbollen worden geplant in oktober / november en de zomerbollen in april / mei, na de vorstperiode. Bloembollen voelen zich overal thuis en zijn tevreden met elk plekje in de tuin of in een bak. Één van de bekendste voorjaarsbollen zijn Narcissen. Deze vermeerderen zichzelf en kunnen in de grond blijven, zodat ze volgend jaar weer een in grotere getalen terug komen. Tulpen en hyacinten zijn maar éénjarig. Er zijn wel zogenaamde verwilderingspakketten, dat zijn botanische soorten die zichzelf vermeerderen zoals blauwe druifjes, narcissen tête-a-tête en minitulpjes. De zomerbollen, anemonen, dahlia's en gladiolen zijn ook éénjarig, de bollen kunnen droog bewaard worden voor het volgende seizoen.

          Bestel bloembollen gemakkelijk online in onze webshop: 

          

Aan u de keuze! U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen of online bestellen en ze zelf planten, zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen Narcissen en blauwe druifjes. Het is ook mogelijk om in het vroege voorjaar voorjaarsbollen op pot te kopen in ons tuincentrum in Vijfhuizen, Zeewolde, IJsselmuiden of Hillegom. 

Zaden kopen

Wij hebben in onze webshop en in onze tuincentra een ruim assortiment zaden, zowel voor de siertuin (snijbloemen en perkplanten) als voor de groente- en kruidentuin. Denk aan diverse soorten graszaad en weidebloemmengsels (een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven en nog veel meer! Of maak met zaden uw complete moestuin net als met de AH moestuintjes. Koop de zaden en vraag ons om advies hoe u het beste kunt kweken en wat u nodig heeft voor een gezonde moestuin. 

          Bestel zaden gemakkelijk online in onze webshop:

         

U bent uiteraard ook van harte welkom in ons tuincentrum. Kom gerust langs bij de voor u dichtstbijzijnde vestiging!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

Onze webshops