Rozen en klimplanten

Wilt u nieuwe rozen of klimplanten kopen? Wij hebben een ruim aanbod aan tuinplanten in onze tuincentra waar u een enorm assortiment rozen en klimplanten kunt vinden tegen scherpe prijzen. Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uitzichzelf niet hechten aan muren en pergola's. U bent bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres voor een mooie collectie rozen. In de webshop kunt u rozenvoeding, een rozenschaar en zaden om rozen zelf te kweken online bestellen. 

Klimplanten kopen

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. De bekendste zijn de Clematis en Hedera, maar er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de sterkgroeiende Bruidsluier, de geurende Kamperfoelie en niet te vergeten de Blauwe regen.

Kom gauw eens langs bij één van onze vier tuincentra om ons uitgebreide assortiment te bekijken! Wij adviseren u graag over welke rozen in uw tuin passen, hoe u ze het beste kunt snoeien en welke voeding u nodig heeft. Hetzelfde geldt voor klimplanten waarbij we u precies kunnen vertellen welke klimplanten op welke plek het beste tot zijn recht komen. Rozen zaden en voeding voor rozen vindt u ook online in onze webshop. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

Onze webshops