Opening Jumper dierenwinkel in Hillegom en Vijfhuizen

Opening Jumper dierenwinkel in Hillegom en Vijfhuizen

 

Tuincentrum de OOSTEINDE in Hillegom en Vijfhuizen krijgt JUMPER DIERENAFDELING

Hillegom /Vijfhuizen – Na weken verbouwen is het woensdag 6 maart eindelijk zover. Tuincentrum de Oosteinde  heeft een ruim 400 m2 grote Jumper De diersuper geïntegreerd in zijn tuincentrum . De Oosteinde is een samenwerking aangegaan met de landelijke keten met ruim 50 dierenspeciaalzaken door heel Nederland.  Dit is goed nieuws voor alle huisdieren en hun bezitters!

Jumper onderscheidt zich door een breed assortiment tegen lage prijzen. En dit alles zeer attractief en overzichtelijk gepresenteerd. “Alles wat er in een dierenspeciaalzaak thuishoort is volop aanwezig. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan huismerken van topkwaliteit tegen nog scherpere prijzen. Een waar Walhalla voor huisdieren dus!” aldus William Dobbe van tuincentrum de Oosteinde

Op woensdag 6 maart a.s. opent de Jumper haar deuren in tuincentrum de Oosteinde in Hillegom ( grens Bennebroek) en in Vijfhuizen (grens Haarlem). Dit betekent feest voor zowel alle huisdieren als voor u! Houdt uw brievenbus in de gaten voor de folder of de advertentie in deze krant met spetterende openingsstunts.  Alsof dit niet genoeg is, krijgt ook iedere dierenvoedingklant  op Zaterdag 9 maart een GRATIS verrassing voor het huisdier.

Zaterdag 9  maart ( 10.00-16.00 uur) in Hillegom en vrijdag 8 maart( 14.00-18.00 uur) in Vijfhuizen  krijgt de Jumper bezoek van de dierenfotograaf. Vereeuwig de band met uw huisdier met een professioneel geschoten portretfoto. En uiteraard GRATIS!

Gedurende de hele openingsweek zijn er in beide filialen leuke productpresentaties van bekende merken uit de dierenvoeding o.a van Rodi, Devotion, Nutro, Vitakraft en Ecostyle.

Onze winkels