GRATIS MET JE HUISDIER OP DE FOTO BIJ JUMPER in Tuincentrum DE OOSTEINDE HILLEGOM.

GRATIS MET JE HUISDIER OP DE FOTO BIJ JUMPER in Tuincentrum DE OOSTEINDE HILLEGOM.

Op vrijdag 6 september komt Digitaalfoto.com, specialist op het gebied van dieren- en kinderfotografie, bij JUMPER in De Oosteinde aan de Zandlaan 22 in Hillegom.

In samenwerking met De Oosteinde kunt u tussen 13.30 en 19.30 uur een gratis foto laten maken door onze professionele dierenfotograaf. Dat kan een foto zijn van alleen uw huisdier , maar mag ook een foto van u en/of de kinderen samen met uw huisdier zijn. Elk huisdier is welkom.

De foto’s die door Digitaalfoto.com worden gemaakt kunt u direkt meenemen. Door het gebruik van de digitale techniek zijn er zeer veel mogelijkheden, uiteenlopend van zwart wit tot sepia, of zelfs een prachtige art-foto. Wilt u naast de gratis foto ook nog een vergroting, dan kan de vergroting tot formaat 40 x 60 cm. direct voor u worden afgedrukt tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor vergrotingen kompleet met een prachtige fotolijst. Bij sommige vergrotingen krijgt u nog een set van 9 foto’s gratis.

Nieuw in het assortiment van Digitaalfoto.com is een zware metalen sleutelhanger met de foto van uw huisdier er in geperst, aan de achterkant van deze sleutelhanger bevindt zich een winkelwagenmuntje.

Voor een leuk uitje en een mooie, gratis foto komt u op vrijdag 6 september naar De Oosteinde aan de Zandlaan 22 in Hillegom. www.deoosteinde.nl

Datum:
Onze winkels