WNF maakt een heerlijk diner voor de vogels!

Laat de vogels smikkelen deze winter!

 

Op zaterdag 10 januari a.s. vindt er in Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom een smakelijke activiteit plaats, voor de vogels welteverstaan. Jeugdleden van het Wereld Natuur Fonds (Rangers) en niet-Rangers tussen de 5 en 12 jaar kunnen een voederstok met hapjes voorzien waar de vogelbuikjes dol op zijn. Denk aan: een houder met vet en zaadjes gevuld, een w.c. rol bedekt met pindakaas en zaadjes, een ketting met appelstukjes en / of ongepelde pinda’s. De voederstok is geschikt om in de tuin te hangen maar ook voor op het balkon.

 

Het ‘vogelvrouwtje’ zal deze keer ook weer aanwezig zijn met boeiende vogelverhaaltjes, weetjes en vogelattributen om de vogelkennis en interesse van de kids op een leuke wijze te voeren. Wie durft oog in oog te staan met een bosuil die heel lang niets gegeten heeft?

 

De vrijwilligers van het WNF-Regioteam Meer & Bollenstreek en dat van Kennemerland genieten al meerdere jaren van een fijne samenwerking met Tuincentrum De Oosteinde, dat de materialen voor het goede doel ter beschikking stelt.

 

Het begint om 13.00u. Zorg dat je er voor 15.30u bent want om 16.00u stoppen we.

In de WNF verkoopkraam hebben we weer leuke nieuwe pluche knuffels. De grabbelton is er ook bij (altijd prijs!). Kosten € 3,50 voor WNF Rangers en € 4 voor niet-Rangers. Je kiest zelf waaraan je deelneemt, er is ook nog apart een loterij. Neem gepast geld en je Rangerpaspoort mee. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Wereld Natuur Fonds.

 

Opgeven via e-mail [email protected] of telefonisch op tel. 0172-518929 na 19.00 uur.

Verdere informatie over deze of andere activiteiten in de regio kun je vinden op: www.wnf.nl/kennemerland of www.wnf.nl/meerenbollenstreek.

 

“De Oosteinde” Hillegom vind je aan de Zandlaan 22, aan de grens met Bennebroek, een routebeschrijving staat op www.deoosteinde.nl.

 

Datum:
Onze winkels