Dr Woof vaccinatie voor uw huisdier!

Dr Woof vaccinatie voor uw huisdier!

Dr. Woof! is in 2009 van start gegaan als laagdrempelig alternatief voor de huisdierenpraktijk. De organisatie wordt geleid door een dierenarts met ruim 10 jaar ervaring in de grote- en kleine huisdierenpraktijk. Bij dr. Woof! zijn ze van mening dat de zorg voor uw huisdier goede service moet bieden en scherp geprijst kan zijn. Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde en ervaren dierenartsen. Door efficient te werken worden de vaccinaties voordelig aan u aangeboden.
Dr. Woof! bezoekt Tc de Oosteinde in Hillegom op onderstaande tijden! Tussen deze tijden bent u van harte welkom met uw hond, kat, konijn of fret voor een vaccinatie en/of chip. U vindt dr. Woof! in de winkel achter een behandeltafel. Bij grote drukte is er misschien een wachtrij, anders loopt u gewoon door. De dierenarts bepaalt samen met de eigenaren de benodigde vaccinatie(s). Mocht u speciale vaccinaties nodig hebben i.v.m. verblijf van uw huisdier in een pension of het buitenland, dan kunt u dat natuurlijk aangeven.
De dierenarts vaccineert en/of chipt uw hond, kat, konijn of fret en het vaccinatieboekje wordt vervolgens voor u ingevuld. Wanneer u uw e-mailadres doorgeeft op de flyer (welke u bij de kassa van de dierenwinkel kunt ophalen), dan zorgen wij voor een herinnering voor uw volgende bezoek aan dr. Woof! Na de vaccinatie ontvangt u van de dierenarts een bon. Hiermee kunt u bij de kassa betalen. U betaald tijdens de vaccinatie-acties GEEN consultkosten!

Woensdag  12-04-2017 16.30-17.30 Hillegom

Woensdag  06-09-2017 16.30-17.30 Hillegom

Woensdag 29-11-2017 16.30-17.30 Hillegom

 

Data: , en
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde Hillegom
Onze winkels