GRATIS OP DE FOTO MET JE HUISDIER

GRATIS OP DE FOTO MET JE HUISDIER

TUINCENTRUM "DE OOSTEINDE ZEEWOLDE" - Onze foto’s, gemaakt door één van Nederlands beste dierenfotografen, worden vaak gezien als een schilderij in plaats van een foto.

Een andere veel gehoorde opmerking is dat de hond of kat niet stil wil zitten. Geen probleem voor ons. Het lukt elke keer weer om een mooie foto te maken.
En natuurlijk “hoe kan dat nou gratis? Zit vast een addertje onder het gras”  We kunnen u gerust stellen. Omdat onze kwaliteit zo hoog ligt, schaffen veel klanten een vergroting aan. Door die opbrengst kunnen wij u een gratis foto geven, waar wij natuurlijk net zo goed onze uiterste best voor doen. Kijk eens op onze website www.digitaalfoto.com voor voorbeelden.
In samenwerking met Tuincentrum Oosteinde/ Zeewolde kunt u tussen 13.30 en 19.30 uur een gratis foto laten maken door onze professionele dierenfotograaf. Dat kan een foto zijn van alleen uw huisdier , maar mag ook een foto van u en/of de kinderen samen met uw huisdier zijn. Elk huisdier is welkom.
De foto’s die door Digitaalfoto.com worden gemaakt krijgt u direkt uitgeprint mee. Door het gebruik van de digitale techniek zijn er zeer veel mogelijkheden, uiteenlopend van zwart wit tot sepia, of zelfs een prachtige art-foto. Wilt u naast de gratis foto ook nog een vergroting, dan kan de vergroting tot formaat 40 x 60 cm. direct voor u worden afgedrukt tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor vergrotingen kompleet met een prachtige fotolijst. Bij sommige vergrotingen krijgt u nog een set van 10 foto’s gratis.
In het assortiment van Digitaalfoto.com vindt u ook een metalen sleutelhanger met de foto van uw huisdier, aan de achterkant van deze sleutelhanger bevindt  zich een winkelwagenmuntje.
Nieuw is de mogelijkheid om uw foto af te laten drukken op 3 cm. dik steigerhout. Uw foto komt prachtig uit op dit natuurproduct. Sinds kort bieden wij u ook een sieradenlijn met een aantal armbanden, kettinkjes en losse bedeltjes met daarin een foto van uw huisdier. Een leuk idee voor Moederdag!
Voor een schitterende professionele foto komt u op vrijdag 17 april naar Tuincentrum Oosteinde/ Zeewolde aan de Schepenveld 33 in Zeewolde.
 

Datum:
Onze winkels