VIJVERTESTDAG TC DE OOSTEINDE HILLEGOM

VIJVERTESTDAG TC DE OOSTEINDE HILLEGOM

Over vijvers is veel te vertellen. Daarom organiseert Tuincentrum De Oosteinde (filiaal Hillegom), in samenwerking met Velda, een watertestdag. Zaterdag 25 april van 10.00 tot 16.00 uur kunt u gratis uw vijverwater laten analyseren bij het tuincentrum. Het enige dat u hoeft te doen is een monster van uw vijverwater mee te nemen, zodat de Velda vijverspecialist de waterwaarden kan testen. Op basis van de uitslag wordt een complete vijverdiagnose gemaakt en wordt u geadviseerd over het verbeteren van uw vijver. Zo kan bijvoorbeeld een advies op maat worden gegeven om de vijver algenvrij te houden of om een natuurlijk evenwicht te krijgen.

De vijverspecialist heeft veel praktische tips en natuurlijk kunt u met al uw vijvervragen bij hem terecht. Voor elk vijverprobleem is er wel een oplossing, zodat u optimaal van uw vijver kunt genieten. Hieraan zijn voor u géén kosten verbonden. Dus kom langs met uw vijverwatermonster op 25 april tussen 10.00 en 16.00 uur bij Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom (grens Bennebroek) en doe de test!
Kijk ook op www.deoosteinde.nl

Velda is een begrip in vijverbiologie en biedt een uitgebreid assortiment vijverproducten. Meer informatie over vijvers en het uitgebreide Velda-assortiment kunt u vinden op www.velda.com. Met vragen kunt u zich wenden tot [email protected].

Datum:
Onze winkels