KOM KNUTSELEN MET HET WNF

KOM KNUTSELEN MET HET WNF

Op zaterdagmiddag 1 oktober 2016 gaan we in het tuincentrum De Oosteinde in Vijfhuizen kun je van een drinkpak je eigen minituintje maken, opgefleurd met leuke dierenfiguren en gevuld met wat potgrond en zaadjes van de tuinkers. Na een week heb je thuis een lekker eetbaar resultaat staan.
 
We hebben ook iets nieuws: op een klein glazen potje kun jij je helemaal uitleven met een leuke aankleding. Maak er een stempel van met een dierenpootafdruk, of een grappig zelfbedacht dier. In dat potje kun je thuis wat eigen spulletjes stoppen als je wilt. Beide knutsels maak je met hergebruikte materialen, goed voor het milieu!

En je mag met je strippenkaart ook een keer envelop trekken (altijd prijs!). De potgrond en de tuinkers zaadjes worden door het tuincentrum ter beschikking gesteld.

Wat zijn de bijzonderheden:
- Je moet zijn bij De Oosteinde IN VIJFHUIZEN. Dat ligt vlak langs de N205 aan de Schipholweg nummer 1088. Kijk a.u.b. op www.deoosteinde.nl bij filiaal Vijfhuizen voor een routebeschrijving.
- Je kunt vanaf 13.00 u bij ons terecht, we stoppen met de laatste kinderen om 16.00 u. Je ouders of verzorgers kunnen in de tussentijd een rondje lopen door het tuincentrum en jullie daarna weer ophalen.
- De kosten zijn voor rangers € 4,50 en voor niet-rangers € 5,-.
- Neem a.u.b. gepast geld mee en vergeet natuurlijk je Rangerpaspoort niet!


Opgeven is verplicht en kan via [email protected]. Wil je nog wat vragen dan kun je bellen naar 0172-518929 tussen 19.00u en 21.00u.

Datum:
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde Vijfhuizen
Onze winkels