KERSTACTIVITEIT MET HET WNF!

KERSTACTIVITEIT MET HET WNF!

Kerst met de koning van de jungle!

 
Op zondag 17 december a.s. vind je de vrijwilligers van de WNF Regioteams Meer- en Bollen-streek en Kennemerland weer bij onze sponsor Tuincentrum De Oosteinde! Je kunt bij onze stand de leukste en origineelste kerstversieringen maken. Dit jaar staat onze kerstactiviteit in het teken van de koning van de jungle: de tijger.

Volgend jaar is de tijger het campagnedier van het WNF en dat is niet zomaar. Al zijn er successen behaald met de bescherming van dit prachtige dier, er gaat nog veel mis. Er leven nog maar 3.900 tijgers in het wild. De komende jaren gaan we samen keihard werken aan het verdubbelen van het aantal tijgers. Daar wil jij vast bij helpen! 

Geef je op voor onze kerstactiviteit en maak een mooie kerstversiering. Zo kun je een super tijger kerststukje maken. Of wat dacht je van een leuke kerstslinger die je naar eigen smaak mag volhangen.
Ook mag je met je strippenkaart een envelop trekken (altijd prijs!). Het tuincentrum stelt materiaal ter beschikking. De gehele opbrengst komt ten goede aan het WNF.

Voor meer informatie en opgeven (verplicht!) kun je bellen naar 0172-518929 tussen 19.00u en 21.00u, of mailen naar [email protected]

Datum :  zondag, 17 december 2017
Locatie:  Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom, voor route zie www.deoosteinde.nl.
Tijd:   van 13.00 uur tot 16.00 uur
Strippenkaart:€ 4,50 voor WNF Rangers, € 5,- voor niet-Rangers, denk aan je Rangerpaspoort!
Informatie:   www.wnfmeerenbollenstreek.nl


Bezoek voor meer informatie over het WNF de website: www.wnf.nl en van ons team www.wnfmeerenbollenstreek.nl

 

Datum:
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde Hillegom
Onze winkels