Help de vogels de winter door met een leuk knutsel!

Help de vogels de winter door met een leuk knutsel!

Kom je de vogels helpen en het WNF steunen?

Kom je met hulp van de vrijwilligers van WWF de vogels helpen? Dat doen we op zaterdagmiddag 25 januari 2020 in tuincentrum De Oosteinde in Vijfhuizen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Je kunt een vetbol of ander figuur kneden en daar krijg je een voedersilo bij van hergebruikt kunststof, die nog lang meegaat! Ook kun je een voederhuisje maken uit een drinkpak en een pindaslinger rijgen. Voor jezelf mag je in de deksel van een schoenendoos een gaaf egeltuintje maken met allerlei natuurlijk materiaal. Je krijgt een strippenkaart waarmee je ook nog een envelop mag trekken waar je altijd een leuke prijs mee wint! Bij onze verkoopkraam vind je leuke en praktische spulletjes.

Help de vogels de winter door!

Het tuincentrum stelt veel van het materiaal voor het tuintje ter beschikking. De gehele opbrengst komt dan ook ten goede aan het WWF, waarvan de Nederlandse tak Wereld Natuur Fonds heet.

  • Zaterdagmiddag 25 januari 2020
  • Locatie: Tuincentrum De Oosteinde Vijfhuizen aan de N205, Schipholweg 1088
  • Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur
  • Entree: €4,50 voor WNF Rangers, €5,- voor niet-Rangers, denk aan je Rangerpaspoort!

Voor meer informatie mailen naar [email protected], of kun je bellen naar 0172- 518929 tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Opgeven graag, maar niet verplicht.

Datum:
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde Vijfhuizen
Onze winkels