ECOstyle GROND TESTDAG: 5 MEI

ECOstyle GROND TESTDAG: 5 MEI

Kom met uw tuinvragen naar Tuincentrum de Oosteinde in IJsselmuiden!

Datum:  Zaterdag 5 mei
Tijd:       10:00 - 16:00
Locatie: De Oosteinde IJsselmuiden

               Koekoeksweg 4
               8271 PC IJsselmuiden

ECOstyle Tuinspecialist geeft informatie en test uw grond

Op  zaterdag 5 mei komt de ECOstyle Tuinspecialist bij Tuincentrum De Oosteinde in IJsselmuiden. Van 10.00 – 16.00 uur staat de Tuinspecialist klaar om al uw vragen op het gebied van natuurlijk tuinieren te beantwoorden.

Met eenvoudige middelen kunt u zelf gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verhogen van al het leven in uw tuin. Gebruik bijvoorbeeld ecologisch verantwoorde producten. En bied  ruimte en mogelijkheden aan nuttige dieren en insecten als vogels, bijen en lieveheersbeestjes.

Grondtest

Een goede zuurgraad (pH) is heel belangrijk voor een mooie en gezonde tuin. Wilt u weten hoe het met de zuurgraad in uw tuin gesteld is? Neem een zakje met een klein beetje grond uit uw tuin mee naar de Tuinspecialist. Hij/zij zal deze graag voor u testen en u een passend advies geven.

Daarnaast kunt u met al uw andere tuinvragen terecht bij de ECOstyle Tuinspecialist. Is uw gazon niet wat u ervan verwacht? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier ziekten en plagen de baas wordt?  Of heeft u juist een vraag over uw moestuin? Kom gerust langs bij De Oosteinde en laat u informeren. En voor de kleintjes is er een prachtige kleurplaat! 

Het is nu hét moment om uw tuin goed te verzorgen,  zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige, natuurlijke tuin.

U bent van harte welkom op zaterdag 5 mei bij Tuincentrum De Oosteinde!  ( Koekoeksweg 4 , Ijsselmuiden ) www.deoosteinde.nl

Datum:
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde IJsselmuiden
Onze winkels