Actie voor WWF

Actie voor WWF

Op zondagmiddag 15 december staan de vrijwilligers van het WWF-regioteam traditiegetrouw met een kraam bij tuincentrum De Oosteinde. Klanten kunnen bij de kraam terecht voor meer informatie en voor het kopen van WWF-artikelen bijvoorbeeld als origineel kerstcadeau. Daarnaast organiseert het WWF-team vanuit de stand leuke, creatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

WNF-artikelen

In de kraam staat een keur van WWF-artikelen. Van een handige en duurzame dopper, tot leuke pennendoosjes en notitieboekjes, gave dierenknuffels en mooi kinderservies. Alle aankopen dragen bij aan natuurbescherming over de hele wereld. Alle bee(s)tjes helpen!

Kinderactiviteiten

Kinderen kunnen een WWF-kerststukje en een rugzakje versieren. Deelname kost € 5,. Jonge WWF-leden (Rangers) betalen € 4,50. Ook mag iedere deelnemer een envelop trekken waarin altijd een leuke prijs zit. Het tuincentrum stelt veel materiaal ter beschikking. De gehele opbrengst komt dan ook ten goede aan het WWF, waarvan de Nederlandse tak Wereld Natuur Fonds heet. Aanmelden graag, maar is niet verplicht, door een e-mail met NAW-gegevens te sturen naar [email protected].

Datum :                Zondag, 15 december 2019

Locatie:               Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom, voor route zie hier.

Tijd:                      Van 13.00 uur tot 16.00 uur

Strippenkaart:     €4,50 voor WWF Rangers, €5,- voor niet-Rangers, denk aan je Rangerpas of Ranger paspoort!

Informatie:          Stuur een e-mail naar [email protected] of bel tussen 19 -21 uur naar 0172-518929

Datum:
Locatie: Tuincentrum de Oosteinde Hillegom
Onze winkels