Bloeiende kamerplanten

Wilt u een nieuwe kamerplant kopen? Bij De Oosteinde bent u aan het juiste adres! Bloeiende kamerplanten geven uw huis veel sfeer. Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen en het is belangrijk om daar rekening mee te houden. Oerwoudplanten zoals varens verdragen geen felle zon, cactussen daarentegen staan graag in de zon; hoe warmer hoe beter.

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats, het liefst met ochtendzon. Naast water geven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zoals de cyclaam, kaapsviooltje, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het water geven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu niet meer nodig. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik hierbij goede potgrond. Lees de verzorgingstips zorgvuldig die vaak bij de plant worden meegeleverd.

Bij Tuincentrum De Oosteinde bent u aan het juiste adres voor mooie bloemende kamerplanten. U bent van harte welkom in de dichtstbijzijnde vestiging. U kunt aanverwante artikelen zoals potgrond online bestellen in onze webshop. Neem eens een kijkje in ons online tuincentrum!

Onze webshops