Tuinmeubelen

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen naar u te lonken. Tegenwoordig kunt u tuinmeubelen ook online bestellen. Wij bieden een ruime keuze in loungesets, maar ook hardhout én de combinatie aluminium met hardhout. Ook de metalen kettler tuinmeubelen vindt u in ons online assortiment.

Niets is zo leuk als nieuwe tuinmeubelen kopen om het seizoen fris en fruitig te beginnen! Van makkelijke stapelstoelen en gekleurde bistrosets, tot tuinbanken; genoeg keuze om zomers lang te genieten! En natuurlijk hebben wij in onze webshop én in onze tuincentra ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens in diverse stijlen, mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten.

Merken tuinmeubelen

Bij de Oosteinde vindt u tuinmeubelen van ons eigen huismerk: MeSaMi. Top kwaliteit tegen scherpe prijzen. Maar ook Kettler en Triniti tuinmeubelen. Klik op het logo voor meer informatie over deze tuinmeubels. 

     

Kijk voor meer informatie over de tuinmeubelen op onze webshop DeOosteindeOnline.nl óf kom langs in een van onze vestigingen!

Onze webshops