Vijver

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een vijver in uw tuin te nemen? Of heeft u al een vijver in uw tuin en bent u op zoek naar een vijverwinkel? De Oosteinde biedt alles wat u nodig heeft voor vijvers van merken als Colombo, Velda, Ubbink, Vijvertechniek en Sanikoi, maar ook ons eigen goed betaalbare Oosteinde huismerk.

Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u zelf bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar, zodat de juiste formaten voor u te vinden zijn.

Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Verder adviseren wij u ook graag over het houden van vissen in de vijver. Een Koikarper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Dit zijn pas enkele factoren waar u rekening mee dient te houden, daarom helpen wij u graag!

          

U vindt bij ons ook een groot assortiment aan zuurstof- en waterplanten.

Een vijver kopen en aanleggen in uw tuin brengt vele keuzes met zich mee. Kom daarom gerust langs bij één van onze tuincentra, dan bespreken we de mogelijkheden met u. Neem ook eens een kijkje in ons online tuincentrum: DeOosteindeOnline.nl!

Onze webshops