Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen nodig voor uw tuin of huis? In onze tuincentra vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin mooi te houden, ongedierte en onkruid weg te houden en om de groene aanslag op uw tegels weg te halen. Heeft u last van bladluizen, schimmels, mieren, slakken, mollen, onkruid of groene aanslag in uw tuin? Of van muizen, zilvervisjes, krekels of luizen in huis? Kom langs in een van onze winkels of bestel uw bestrijdingsmiddelen gemakkelijk online in onze webshop.

Bestrijdingsmiddelen in de webshop


 

Bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is voor deze plant wellicht te zonnig of te donker. Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed voorlichten en lees de gebruiksaanwijzing. 

De Oosteinde biedt bestrijdingsmiddelen van onder andere de merken BSI, Protect Garden, ECOstyle, Pokon, Nature en Roundup. U bent van harte welkom in onze tuincentra waar u een groot aanbod aan gewasbescherming vindt en wij u kunnen voorzien van goed advies.

Gewasbescherming online bestellen is ook mogelijk in onze webshop, zonder het huis te verlaten vindt u online allerlei bestrijdingsmiddelen voor uw tuin!


               

Onze winkels