Vaste planten

Wilt u nieuwe vaste planten kopen voor in de tuin? Bekijk dan het assortiment van Tuincentrum De Oosteinde, in de webshop of in één van de tuincentra! De naam zegt het al: vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terug komen. Nadat ze in de herfst afsterven en er eigenlijk niets meer te zien is, komen ze in het voorjaar weer vrolijk op. Als de planten te groot worden, kunt u ze in het najaar "scheuren", met een scherpe spade snijdt u er een stuk af; bij oudere planten wordt het vooral gedaan om de plant te verjongen, de oude kern wordt dan weggegooid.

Het assortiment in vaste planten is groot. In de zomer worden vaak grotere planten aangeboden, waarmee u een lege plek in de tuin snel kunt opvullen. U bent van harte welkom om ons assortiment tuinplanten te bekijken in één van onze tuincentra, maar u kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen in de webshop voor zaden als u het leuk vindt om vaste planten zelf te kweken.

Vaste planten kopen

De Oosteinde is gevestigd in Zeewolde, Vijfhuizen, IJsselmuiden en in Hillegom. Als specialist in vaste planten bieden wij een zeer ruim assortiment vaste planten tegen mooie prijzen! Laat u adviseren over de verschillende soorten vaste planten. Bezoek de vestiging bij u in de buurt! 

Onze winkels