Cactussen en vetplanten

Wilt u nieuwe kamerplanten kopen? Bekijk de hippe cactussen en vetplanten eens! Deze zijn op dit moment onderdeel van een grote interieurtrend en dat is uiteraard niet zonder reden!

Om te kunnen overleven onder droge omstandigheden slaan vetplanten en cactussen hun vocht op in bladeren, stengels en wortels. De meeste vetplanten hebben dan ook vlezige bladeren. Wanneer ze te droog staan, kunt u de bladeren ook zien verschrompelen. Een scheut water doet dan al wonderen. Een warme plek op de vensterbank is een prima thuis voor deze planten, maar let op, want de kans op verbranding achter glas is groot!

Geef ze in de groeiperiode matig water, één keer in de week is meer dan voldoende. In de zomer kunt u ze met pot en al ingraven in de tuin. Gebruik bij het verpotten altijd speciale cactusgrond, deze grond voldoet aan de specifieke eisen van deze planten. U kunt cactusgrond online bestellen, maar u kunt uiteraard ook terecht in onze tuincentra!

In de winterperiode wanneer de groei stilstaat, is één keer in de twee weken water geven voldoende.

Wilt u cactussen en vetplanten kopen? Bezoek onze dichtstbijzijnde vestiging en bekijk ons brede assortiment! U kunt ook altijd terecht in onze webshop, voor diverse andere benodigdheden zoals grond en voeding!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Onze webshops