Bomen, heesters en coniferen

Wilt u bomen kopen voor in uw tuin? Als specialist in bomen adviseren wij u graag! Er zijn verschillende soorten en maten bomen, voor verschillende maten tuinen. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair voor de kleinere tuin, zoals de bolacasia, treurwilgje of krenteboompje, maar ook de leilinde, dakplantaan, palmen en olijfbomen zijn erg populair. 

Heesters kopen

Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen (uitzonderingen daargelaten). Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden voor hun mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's winters groen blijven zoals de Laurier, Rhododendron en Buxus. U kunt heesters online kopen in onze webshop, maar natuurlijk ook in één van onze vestigingen.

Coniferen kopen

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de Larix verliest z'n naalden. De Conifeer is een gemakkelijke "boom" die goed te snoeien is, zelfs in mooie vormen. Er mag niet te veel wind op staan, dan zult u er heel lang plezier van hebben!

Kom langs in een van onze tuincentra voor een uitgebreid assortiment bomen, heesters en coniferen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. 

Onze webshops