Tuinbanken

De tuinbanken collectie van De Oosteinde bekijkt u gemakkelijk online in onze webshop. De tuinbanken zijn veelal gemaakt van duurzaam hardhout en dus van uitstekende kwaliteit. Er zijn diverse soorten & maten en allemaal voor verrassend scherpe prijzen! Zo vindt u gegarandeerd de tuinbank die bij u en uw wensen past. U koopt een nieuwe tuinbank gemakkelijk online of in het tuincentrum en daarna heeft u er jaren plezier van in uw voor- of achtertuin!

Goede kwaliteit tuinbanken

De tuinbanken die wij verkopen in onze webshop of in ons tuincentrum zijn van goede kwaliteit. Ziet u zich al heerlijk vertoeven op een prachtige tuinbank in de zon? De tuinbanken uit ons assortiment zijn vrijwel allemaal gemaak van teak hout, maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige tuinbanken van bamboe of staal. Dus bent u op zoek naar tuinbanken van goede kwaliteit? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs één van onze vestigingen. 

Tuinbank van teak

Teak is een materiaal dat goed bestand is tegen weer en wind. Het heeft weinig onderhoud nodig en blijft jaren mooi. Om de warme houtkleur van het teak te behouden, is het van  belang dat u het teak hout verzorgd met verzorgingsproducten die u ook in het tuincentrum kunt kopen. Ook raakt teak hout niet zo snel beschadigd, het is gewassen tegen een eventueel stootje. Koop nu uw tuinbank van teak bij Tuincentrum De Oosteinde!

Tuinbank van bamboe

Bamboo is een product van de natuur. Het is een sterk product wat wel wat kan hebben, maar het zou kunnen verkleuren. Met de speciale onderhoudsmiddelen uit ons assortiment kunt u dit voorkomen. U dient dan ongeveer eens per jaar uw tuinbank van bamboe te onderhouden. Verder heeft u er weinig omkijken naar, u kunt er lange tijd heerlijk van genieten! De Bamboo tuinbanken geven uw huis een Aziatische look en staan prachtig in iedere tuin. 

Tuinbanken-Kopen-Oosteinde-Hillegom-IJsselmuiden-Vijfhuizen-Zeewolde

Tuinbank van staal

Wilt u een tuinbank van staal kopen? Kom dan naar één van de vestigingen van Tuincentrum de Oosteinde. Bij stalen tuinbanken bent u misschien bang dat deze gaan roesten of verkleuren, maar de tuinbanken uit ons assortiment doen dat (met de juiste verzorging) niet! U kunt gemakkelijk een stalen tuinbank aanschaffen in onze webshop, of in onze tuincentra. Wij verkopen stalen tuinbanken gemaakt van Kettler strekmetaal. Deze stalen tuinbanken worden gefabriceerd bestaande uit meerdere langen, zo is het vrijwel onmogelijk dat deze banken gaan roesten. Eventueel regenwater blijft niet op de bank liggen, maar gaat door de open structuur van deze banken gewoon naar de grond toe.

Kijk voor meer informatie over de tuinbanken in onze webshop, of kom gerust langs bij de voor u dichtstbijzijnde vestiging! Wij hebben vestigingen in IJsselmuiden, Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde. Hier kunt u de prachtige tuinbanken bezichtigen en even uitproberen hoe deze zitten. Heeft u al een keuze kunnen maken? 

U kunt niet alleen voor tuinbanken bij Tuincentrum De Oosteinde terecht, maar ook verkopen wij verschillende andere tuinmeubels, waaronder:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen

Onze winkels