Tuinmeubelen kopen

Bij de Oosteinde kunt u uiteraard terecht voor tuinmeubelen in allerlei soorten en maten. De filialen van de Oosteinde in Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde en IJsselmuiden staan vol met comfortabele, trendy en goedkope tuinmeubels waarmee u een prachtige tweede woonkamer van uw tuin kunt maken. Van complete loungesets tot een stel tuinstoelen en van stijlvolle tuinsets tot allerhande tuinmeubelaccessoires; bij tuincentrum de Oosteinde vindt u het allemaal! De meubels en parasols zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. We hebben zelfs een eigen huismerk, MeSaMi genaamd. Kom langs om proef te zitten of bezoek onze webshop.

Bestel tuinmeubels online

 

Tuinmeubels kopen | de Oosteinde Hillegom

Video: de toffe tuinmeubels van de Oosteinde

Welk tuinmeubel past bij mijn tuin?

Kunt u geen keuze maken? Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte tuinmeubels voor in uw tuin of op uw terras. Wel kunt u vast nadenken over de volgende vragen:

  • Welke stijl spreekt u aan en welke kleuren of materialen passen bij de rest van de tuin?
  • Hoe groot mag uw tuinmeubel zijn? Is er ruimte voor een complete lounge- én diningset of moet u kiezen voor een combinatie van die twee?
  • Wat is uw budget? We hebben met regelmaat leuke aanbiedingen!
  • Moet u uw tuinmeubel regelmatig onderhouden en hoe erg vindt u dat? Hout is kwetsbaarder dan bijvoorbeeld kunststof.

Denk rustig na over bovenstaande vragen en kom gezellig langs in één van onze winkels. Bij de Oosteinde helpen we u graag verder!

Contact & openingstijden

Onze winkels