Loungesets

Met een mooie loungeset haalt u de sfeer van binnen naar buiten uw tuin in. Comfortabele stoelen en banken, waarop u heerlijk een boekje kunt lezen, bijkletsen met vrienden of kunt bijkomen na een drukke dag. Het comfort van uw eigen huiskamer, maar dan bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Zo geniet u nóg meer van uw tuin!

Uitgebreide loungeset collectie

Bekijk de loungeset collectie online van Tuincentrum De Oosteinde! Veelal gemaakt van kunststof vlechtwerk wicker in prachtige kleuren volgens de laatste trends. Uiteraard verrassend scherp geprijsd! Zo is er altijd een loungeset die perfect bij uw wensen past. Wilt u een loungeset kopen? U kunt deze gemakkelijk online bestellen, gewoon vanuit uw luie stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom in een van onze vestigingen om een geschikte loungeset uit te kiezen.

Merken loungesets

Bij De Oosteinde bieden we uiteraard verschillende merken aan, zodat er altijd wel iets van uw smaak bij zit. Bij ons vindt u de merken Exotan, MeSaMi, Noach Outdoor en Trinity. Voldoende variatie voor in iedere tuin! Via de onderstaande logo's krijgt u alvast een indruk van een deel van onze collectie loungesets.

 

             

Kijk voor meer informatie over de loungesets op onze webshop DeOosteindeOnline.nl of kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging van Tuincentrum De Oosteinde!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen

Onze winkels