Tuinsets

Een goede tuinset hoort in iedere tuin thuis. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, een fijne plek om buiten te zitten is van grote toegevoegde waarde. Met een mooie tuinset kunt u extra van uw tuin genieten en even heerlijk een momentje voor uzelf nemen. Een kopje koffie in de ochtendzon of een momentje met een goed boek is extra lekker in uw eigen tuin!

Tuinset kopen

Tuinsets in diverse stijlen en van hoge kwaliteit vind u bij Tuincentrum De Oosteinde! U kunt een nieuwe tuinset online bestellen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze tuincentra! Of u nu van een landelijke stijl houdt, of juist van een strak design; De Oosteinde heeft het. Er wordt veel gebruik gemaakt van innovatieve materialen zoals wicker kunststof vlechtwerk of trespex. Daardoor zijn de tuinmeubelen weerbestendig, licht van gewicht, eenvoudig te reinigen en kleurecht.

Merken tuinsets

Bij ons kunt u terecht voor verschillende merken tuinsets. Zo kunt u bij ons goed vergelijken voordat u een keuze maakt. Merken als Kettler, Lesli Living, Aerocover, Exotan, MeSaMi, Noach Outdoor en Triniti zitten bij ons in het assortiment. Als u op de onderstaande logo's klikt dan krijgt u alvast een indruk van een deel van ons assortiment aan tuinsets.

                        

Ons ervaren personeel helpt u graag om de verschillende kenmerken tussen de sets en merken te laten zien, zodat u met een goed gevoel en de perfecte tuinset naar huis toe gaat!

Kijk voor meer informatie, of om online een nieuwe tuinset te kopen op onze webshop DeOosteindeOnline.nl. Bekijkt u uw nieuwe tuinset liever eerst in het echt? Kom dan gerust langs bij de voor u dichtstbijzijnde vestiging!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen

Onze winkels