11 december WWF bij tuincentrum De Oosteinde in Hillegom

11 december WWF bij tuincentrum De Oosteinde in Hillegom

Op zondagmiddag 11 december a.s. staan de vrijwilligers van het WWF-regioteam traditiegetrouw met een kraam bij tuincentrum De Oosteinde. Klanten van het tuincentrum kunnen bij de kraam terecht voor informatie en voor het kopen van WWF-artikelen, bijvoorbeeld als origineel kerstcadeau. Daarnaast organiseert het WWF-team bij de stand leuke, creatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

WWF-artikelen

In de kraam staat een keur van WWF-artikelen. Van een handige en duurzame dopper, tot leuke pennendoosjes en notitieboekjes, gave dierenknuffels en spelletjes. Alle aankopen dragen bij aan natuurbescherming over de hele wereld. Alle bee(s)tjes helpen!

Kinderactiviteiten

Kinderen kunnen een WWF-kerststukje maken en een windlicht versieren. Deelname kost € 5,. Jonge WWF-leden (Rangers) betalen € 4,50. Ook krijgt iedere deelnemer een WWF cadeautje. Het tuincentrum stelt veel materiaal ter beschikking. De gehele opbrengst komt dan ook ten goede aan het WWF, waarvan de Nederlandse tak Wereld Natuur Fonds heet. Aanmelden graag, maar is niet verplicht, door een e-mail met NAW-gegevens te sturen naar [email protected].

Alle info op een rij

Datum : zondag, 11 december 2022
Locatie: Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom, voor route zie www.deoosteinde.nl.
Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur
Strippenkaart: € 4,50 voor WWF Rangers, € 5,- voor niet-Rangers, denk aan je Rangerpas of Ranger paspoort!

Informatie: stuur een e-mail naar [email protected] of bel tussen 19-21 uur naar 0172-518929.

Onze winkels