Zijdebloemen & planten

Foam- en zijdebloemen: Mooi én onderhoudsvriendelijk

Naast snijbloemen en tuin- & kamerplanten, kunt u bij ons ook terecht voor kunstbloemen! Een slimme keuze, want naast het feit dat het praktisch niet van echt te onderscheiden is, heeft u er langer plezier van en is het onderhoudsvriendelijk! Nep planten zijn helemaal hip én vaak op de langer termijn goedkoper dan echte plantjes. U kunt kiezen voor grote nep planten of juist voor kleine kunstplanten voor bijvoorbeeld de salontafel. 

Kaarsen

 


Kunstbloemen: niet van echt te onderscheiden

Wij hebben een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten. Op zoek naar goedkope kunstplanten? Kom dan gezellig eens langs. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden! Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In onze tuincentra vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil? Een paar leuke zijdebloemen:

  • Takken in vaas
  • Nep orchidee
  • Nep rozen
  • Magnolia takken
  • Veldboeket 

zijde bloemen - kunstbloemen goedkoop

Foam- en zijdebloemen mooi houden

Met deze extra tips staan uw zijde bloemstukken mooi in huis en blijven ze mooi en fris.

Styling van uw nepbloemen

  • Waar gaat u de zijde bloemen neerzetten? Met een achtergrond er vlak achter is het vaak mooier om voor een vaas te kiezen, waarbij de takken er voor 2/3 deel bovenuit steken. Staan de takken vrij, dus bijvoorbeeld in het midden van een tafel, dan is een lagere compositie vaak mooier en praktisch. Wel zo leuk om elkaar nog aan te kunnen kijken tijdens het eten.
  • Als u voor een smalle opening van de vaas kiest, dan is het gemakkelijker om de takken mooi te rangschikken.
  • Er hoeft natuurlijk geen water in de vaas, maar zorg er wel voor dat u een zware vaas kiest of de vaas verzwaard, waardoor hij niet gemakkelijk om kan vallen. Een decoratieve keuze is bijvoorbeeld gekleurd zand of siergrind. Dit is uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. 

Verzorgen van uw sierbloemen

Helaas worden ook zijde takken stoffig, dus het is wel fijn om ze regelmatig stofvrij te maken. Dit kunt u doen met een plumeau, maar ook een vochtige doek doet zijn werk prima! Let op dat je de doek niet te nat maakt, om kalkvlekken te voorkomen.

kunst tulpen of sierbloemen kopen

Foambloemen: alles voor het ultieme gemak

Ook leuk: u kunt mooie zijden rozen als tafeldecoratie voor de salontafel kopen. Iedereen zal denken dat ze echt zijn, maar schijnt bedriegt! Een leuke grote nep plant waarmee u uw kamer in één keer opfleurt: dat kan gemakkelijk met ons aanbod kunstbloemen. U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen om u te verwonderen over onze foam- en zijdebloemen! Kunstbloemen kopen heeft echt zijn voordelen en dat zult u snel genoeg ontdekken! 

Woonaccessoires

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Onze winkels