Woonaccessoires

De juiste woonaccessoires zorgen voor een sfeer die perfect bij u past. Deze items, zoals kussens, plaids, mooie fotolijsten, warme kaarsen, een leuke kapstok, groene kamerplanten, een sfeervolle spiegel of een opgemaakt arrangement toveren uw huis om tot een écht thuis, waarin u heerlijk kunt genieten met uw familie en vrienden. Bij Tuincentrum De Oosteinde kunt u een zeer uitgebreid aanbod vinden aan prachtige en trendy woonaccessoires voor ieder interieur!

Woonaccessoires in uw interieur stylen

Niet iedereen heeft gouden vingers. Als u de woonbladen erop naslaat, ziet het er allemaal zo prachtig en perfect uit, maar hoe doet u dat nu zelf in uw eigen woning? Waar moet u beginnen en met welke producten? Wat past er nu goed bij elkaar? Onze medewerkers hebben een passie voor interieur en zij helpen u graag.

Woonaccessoires in uw interieur

Tips om woonaccessoires te stylen

 1. Creëer een stilleven
  Door uw mooiste spullen bij elkaar te zetten, creëert u rust. Overal losse items staat snel rommelig, dan kunnen ze afzonderlijke items nog zo mooi zijn.
 2. Contrast in de accessoires
  De accessoires die u bij elkaar zet, hoeven niet perfect op elkaar aan te sluiten. Juist een verrassende combinatie werkt inspirerend! Op deze manier maakt u er een dynamisch geheel van.
 3. Combineer eigen en nieuwe spullen
  Er hoeven geen bergen woonaccessoires voorhanden te zijn. Kijk eens rustig om u heen naar de spullen die u al in huis heeft staan. Een plant, een mooie spiegel of een oude lijst kunt u mooi combineren met bijvoorbeeld wat nieuwe kaarsen, een windlicht of een mooie glazen vaas of stolp!
 4. Experimenteer!
  Probeer wat dingen uit en kijk goed naar het resultaat. Less is vaak more, dus als het niet helemaal naar uw zin is, probeer dan een item weg te halen. Bij ons in het tuincentrum is voldoende inspiratie, dus u bent van harte welkom om eens langs te komen!

Tips om woonaccessoires te stylen

Woonaccessoires als cadeau

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Dan zijn woonaccessoires vaak een erg leuk idee! Een mooie vaas voor wat stijlvolle takken, een mooi kussen voor op de bank, een spiegel of lijst voor aan de muur of een warm kleed voor op de vloer. Een arrangement zoals en dienblad met wat gezellige kaarsen of een mooi opgemaakt windlicht zijn cadeau's waarmee u natuurlijk bonuspunten scoort! Hiervoor bent u bij De Oosteinde aan het juiste adres!

Woonaccessoires kopen

Is uw interieur toe aan nieuwe woonaccessoires? Breng dan een bezoekje aan Tuincentrum De Oosteinde! Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires, zoals potten, vazen en manden om woonkamer, tuin en balkon gezellig te maken. Net zoals leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. Ook praktische artikelen vindt u op deze afdeling, zoals kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink.

Kortom: genoeg hebbedingen om uzelf of iemand anders cadeau te geven! U bent van harte welkom bij de tuincentra van De Oosteinde! Wist u al dat wij ook een webshop hebben voor al uw tuin benodigdheden? Neem snel een kijkje!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Onze winkels