Kaarsen

Kaarsen kunnen altijd en overal

Vroeger werden kaarsen vooral gebruikt rond de donkere wintermaanden en in de kerstperiode. Tegenwoordig zijn kaarsen in iedere tijd van het jaar binnen- en buitenshuis terug te vinden. In de zomer gebruiken we anti-muggen kaarsen tegen deze prikkende vrienden en op andere momenten steken we een kaars aan met juist een lekker geurtje.

Kaarsen als interieur accessoire

Kaarsen brengen erg veel sfeer met zich mee en zijn allang niet meer puur functioneel. Hoe vaak steken we niet kaarsen aan als het wat donkerder wordt in huis? Of tijdens een gezellig etentje? Ze zorgen voor sfeervol en zacht licht en maken de woning extra gezellig! In de zomer, maar ook in de winter.

Voor ieder interieur zijn er dan ook geschikte kaarsen te vinden. Door de verschillende lengtes, diktes, kleuren en vormen is er voor ieder interieur wel iets passends. Ook als kado zijn kaarsen erg populair! Ze staan leuk op een mooi dienblad of je zet ze in een sfeervol windlicht.

De kaarsen expert

Ook wij van Tuincentrum De Oosteinde zijn al jaren een kaarsen expert met onze uitgebreide collectie aan diverse kaarsen. Niet alleen voor binnen, maar uiteraard ook voor buiten! Met en gladde of ruwe afwerking, lange smalle voor in standaards en lage grote voor op een dienblad. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen, die u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar, een bijpassende schaal of een dienblad. Daarnaast hebben wij kaarsen voor buiten, zoals zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen muggen. Voor ieder is er wat wils in onze ruime collectie. Deze kunt u komen bewonderen in één van onze vestigingen, maar u kunt ze ook gewoon online bestellen in onze webshop! Hier hebben wij merken als Bolsius, Elho en Gouda kaarsen.

Wilt u nieuwe inspiratie opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting? Dan bent u van harte welkom bij Tuincentrum De Oosteinde! U kunt ook online kaarsen bestellen, zo hoeft u de deur niet uit voor extra sfeer in uw huis of tuin!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Onze winkels