Kaarsen

Kaarsen kunnen altijd en overal

Vroeger werden kaarsen vooral gebruikt rond de donkere wintermaanden en in de kerstperiode. Tegenwoordig zijn kaarsen in iedere tijd van het jaar binnen- en buitenshuis terug te vinden. In de zomer gebruiken we anti-muggen kaarsen tegen deze prikkende vrienden en op andere momenten steken we een kaars aan met juist een lekker geurtje. Sfeer in huis creëren? Dat kunt u gemakkelijk doen door mooie kaarsen met elkaar te combineren en in huis te zetten. U kunt kiezen voor kaarsen die dezelfde kleur als uw interieur zijn of juist kaarsen die opvallen: u kunt alle kanten op. Maak ook thuis een romantisch avondje met uw partner compleet of kleed uw tuin gezellig aan. In ons assortiment vindt u verschillende kaarsen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Bekijk in webshop
 

Kaarsen in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar heerlijke geurkaarsen, stompkaarsen of toch naar dinerkaarsen? We hebben het allemaal voor u. Iedere kaars heeft zijn eigen toegevoegde waarde dus of u nu de keuze maakt voor kleine kaarsen, grote kaarsen of leuke waxinelichtjes: ze brengen allemaal meer warmte in huis aan. Heeft u een leuke plateau thuis? Dan kunt u diverse soorten kaarsen combineren voor een éxtra speels effect. 

Kaarsen kunnen altijd en overal

Kaarsen als interieur accessoire

Kaarsen brengen erg veel sfeer met zich mee en zijn allang niet meer puur functioneel. Hoe vaak steken we niet kaarsen aan als het wat donkerder wordt in huis? Of tijdens een gezellig etentje? Ze zorgen voor sfeervol en zacht licht en maken de woning extra gezellig! In de zomer, maar ook in de winter. Voor ieder interieur zijn er dan ook geschikte kaarsen te vinden. Door de verschillende lengtes, diktes, kleuren en vormen is er voor ieder interieur wel iets passends. Ook als kado zijn kaarsen erg populair! Ze staan leuk op een mooi dienblad of je zet ze in een sfeervol windlicht.

De kaarsen expert

Ook wij van Tuincentrum De Oosteinde zijn al jaren een kaarsen expert met onze uitgebreide collectie aan diverse kaarsen. Niet alleen voor binnen, maar uiteraard ook voor buiten! Met een gladde of ruwe afwerking, lange smalle voor in standaards en lage grote voor op een dienblad. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen, die u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar, een bijpassende schaal of een dienblad. Daarnaast hebben wij kaarsen voor buiten, zoals zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen muggen. Voor ieder is er wat wils in onze ruime collectie. Deze kunt u komen bewonderen in één van onze vestigingen, maar u kunt ze ook gewoon online bestellen in onze webshop! Hier hebben wij merken als Bolsius, Elho en Gouda kaarsen.

bolsius kaarsen, of liever elho / gouda?

Wilt u nieuwe inspiratie opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting? Dan bent u van harte welkom bij Tuincentrum De Oosteinde! U kunt ook online kaarsen bestellen, zo hoeft u de deur niet uit voor extra sfeer in uw huis of tuin! Ook voor andere woonaccessoires zoals zijdebloemen en kussens hoeft u niet verder te zoeken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Onze winkels