Vissen

Een vis is een zeer makkelijk en gezellig huisdier! Alles om uw vis een mooi leven te bieden, vindt u bij tuincentrum De Oosteinde!

De meest voorkomende vis is de goudvis. Zet de kom (die ruim genoeg moet zijn) op een rustige plek en niet in de zon. De stelregel is dat een kleine goudvis 5 liter water nodig heeft om zich prettig te voelen. Zorg voor grind en waterplanten en verschoon de kom éénmaal per 2 weken.

Goudvissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte, het voer moet opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifex en eten ze ook bepaalde waterplanten zoals waterpest. 

In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. U bent van harte welkom in ons tuincentrum, waar wij u graag voorzien van meer informatie!

In onze filialen De Oosteinde Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde hebben wij een zeer uitgebreide dierenafdeling, ons filiaal in IJsselmuiden verkoopt geen dierenartikelen (wel vijverartikelen).

Let op: Wij verkopen in ons tuincentrum geen vissen. Neem ook eens een kijkje in onze webshop, waar u online diverse benodigdheden bestelt!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden

Onze winkels