Nieuws

Koningsdag 2018

Veel Nederlanders hebben het per ongeluk nog steeds over Koninginnedag, maar langzaamaan went men aan Koningsdag en de nieuwe, iets vroegere datum: 27 april. Dit jaar valt deze op vrijdag, zodat iedereen in Nederland zich kan verheugen op een lang – en hopelijk zonnig – weekend. Een ideaal moment om eens lekker de bloemetjes buiten én binnen te zetten.

Lees meer...
2 kaarten voor de Keukenhof! Bent u de winnaar?

Wie heeft er de twee kaarten gewonnen van de Keukenhof actie? Wij gaan het in dit bericht bekend maken!

...Lees meer...
Lavendel: Balkonplant van 2018

Sommige planten die ruikt u al voordat u ze ziet. Dat is het geval bij de lavendel! Niet alleen het balkon, tuin, terras of potten worden door lavendel opgefrist, maar ook uw zintuigen! Wist u dat Lavendel Balkonplant van het jaar 2018 is?

...Lees meer...
Gezien in de folder: Clematis, dé ster onder de klimplanten

Zo tenger als de clematis oogt, zo sterk is hij. Deze lenige slingeraar is ideaal voor een kleine tuin. Zelfs een pot is al voldoende. Er zijn duizelingwekkend veel soorten. Sommige met mini-bloempjes, andere met kanjers. Ze bloeien gul en zijn er in talloze kleuren. In elk seizoen zijn er meerdere aantrekkelijke soorten te vinden.

Lees meer...
Gezien in de folder: proef de lente!

Creëer je eigen mini-moestuin op je terras/balkon of in je tuin! Zo draag je bij aan het vergroenen van je eigen omgeving. Welke soorten groenten, kruiden en fruit kies je? Jij bent de chef!

Lees meer...
Gezien in de folder: Urban jungle

Met de woontrend ‘Urban Jungle’ creëer je een eigen jungle in huis. Combineer planten met een uitgesproken bladvorm, zoals de gatenplant of de zaagcactus met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en touw.

Lees meer...
Perkgoed top 10!

Bij ons in Tuincentrum De Oosteinde is er weer volop perkgoed beschikbaar!

...Lees meer...
Zomerbollen planten

De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in Vijfhuizen, Hillegom, IJsselmuiden en Zeewolde heb je nu ruime keuze in zomerbollen.

Lees meer...
Tuintips april

De lente komt maar traag op gang dit jaar. En dan doet april ook nog eens wat hij wil. Hagel of zonneschijn, er zijn deze maand genoeg tuin- en moestuinklusjes te doen.

Lees meer...
Tuinplant van de maand april: Petunia

De Petunia: easy care, veel keuze.

Lees meer...
Hortensia: woonplant van de maand april

Grote bloemschermen, sprookjesachtige kleuren, schoonheid in overvloed – als er hortensia's zijn is het voorjaar écht begonnen. 

Lees meer...
Onze winkels