Vogels

Heeft u thuis vogels die u graag goed wilt verzorgen? Bij Tuincentrum De Oosteinde vindt u alle benodigdheden. Op onze dierenafdeling hebben wij een assortiment voor uw vogel als huisdier. Onder andere voor de parkiet, maar natuurlijk ook voor de vogels buiten.

Wij hebben onder andere: vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, vogelbadjes en allerlei aanverwante artikelen. Terwijl u het tuincentrum bezoekt, kunt u dus allerlei benodigdheden voor uw vogel kopen. Er is altijd een medewerker aanwezig die u kan voorzien van alle nodige informatie!

U bent van harte welkom bij de voor u dichtstbijzijnde vestiging van Tuincentrum De Oosteinde. In onze filialen De Oosteinde Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde hebben wij een zeer uitgebreide dierenafdeling, ons filiaal in IJsselmuiden verkoopt geen dierenartikelen (wel nestkastjes, wintervogelvoer, voederhuisjes e.d.).

Wist u al dat wij ook een online tuincentrum hebben? Namelijk de webshop DeOosteindeOnline.nl, waar u 24/7 diverse artikelen online kunt bestellen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden

Onze winkels