Tuincentrum Haarlem

Welkom bij Tuincentrum De Oosteinde. Ons tuincentrum zit op vier locaties in Nederland. Bent u opzoek naar een tuincentrum dichtbij Haarlem? Ook daar hebben wij een locatie in de buurt! In ons tuincentrum in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, vindt u een groot assortiment aan huis- en tuinartikelen. Ook ligt onze focus bij Tuincentrum De Oosteinde op tuinmeubels. U kunt bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies van goed opgeleide medewerkers. Vraag ons dus gerust voor advies of kom bij ons tuincentrum dichtbij Haarlem langs! Op deze pagina vertellen we je alles over ons tuincentrum. 

Afbeelding van het tuincentrum

Een wereld van mogelijkheden dichtbij Haarlem

Tuincentrum De Oosteinde richt zich op twee belangrijke aspecten binnen de huis- en tuinbranche: persoonlijke service en een breed assortiment. Wij streven ernaar om precies datgene te bieden waar u naar zoekt. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé expert in huis- en tuinartikelen! Ons aanbod is in die tijd uitgegroeid tot een zeer uitgebreide collectie. U kunt bij ons terecht voor:

De lijst is nog lang niet compleet; dit zijn enkel de hoofdcategorieën. We hopen dat dit een indruk geeft van de grootte van ons assortiment. Daarom is Tuincentrum De Oosteinde hét tuincentrum dichtbij Haarlem.

Personeel met echte kennis

In ons tuincentrum dichtbij Haarlem werken we met een team dat echt verstand heeft van groen! Ons personeel heeft affiniteit met en passie voor huis- en tuinproducten. Ook blijft ieder van hen op de hoogte van de nieuwste trends. Bij Tuincentrum De Oosteinde staat ons team altijd klaar om u te helpen met uw vragen over plantenverzorging, tuininrichting of het kiezen van de juiste gereedschappen. Kortom, u kunt rekenen op ons ervaren team voor betrouwbaar advies en hulp.

Afbeelding Familie De Oosteinde

Plan een bezoek naar ons tuincentrum dichtbij Haarlem

Kom langs bij Tuincentrum De Oosteinde, uw bestemming voor alles wat met huis en tuin te maken heeft, vlakbij Haarlem. We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en persoonlijk advies te krijgen van ons deskundige team. Plan vandaag nog een bezoek en laat u inspireren door ons tuincentrum dichtbij Haarlem!

Telefoon 023 558 15 28 | Mail [email protected]

De Oosteinde Hillegom
De Oosteinde Vijfhuizen
De Oosteinde Zeewolde
De Oosteinde IJsselmuiden
De Oosteinde Hillegom Sierbestrating
De Oosteinde Vijfhuizen Sierbestrating
Onze winkels