Kinderboerderij

U en uw kleine kunnen de kinderboerderij en speelweide van de Oosteinde Hillegom en Vijfhuizen komen bezoeken! De koffieterrassen en lunchrooms van Hillegom en Vijfhuizen zijn momenteel gesloten.


Gezellige kinderboerderij met koffieterras!

De kinderboederijen zijn open! Bij tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen en in Hillegom bieden wij u en de kinderen een gezellige kinderboerderij met koffieterras! Vooral op een mooie zonnige dag is het heerlijk vertoeven in de landelijke omgeving, de kinderen kunnen de lammetjes de geitjes, kippen, kalkoenen en hangbuikzwijntjes bekijken terwijl de ouders een lekkere kop koffie met zelfgemaakte appelgebak op het gezellige buitenterras kunnen nuttigen. De kinderboerderij is tijdens de openingstijden van het tuincentrum geopend. Bekijk de openingstijden op onze website onder het kopje vestigingen. Graag tot snel! 

Kinderboerderij en lunchroom Hillegom

Onze kinderboerderij met speelweide en koffieterras van tuincentrum de Oosteinde in Hillegom is een echt gezinsuitje! Zelfs met regenachtig weer kunnen de bezoekers nog heerlijk loungen in de luxe loungemeubelen die onder een grote veranda van 9 meter breed staan met uitzicht op de dieren. Maar ook is er een overdekte speelhoek bij de lunchroom te vinden waar de kids lekker binnen kunnen spelen! Zie ook de sfeerimpressie hieronder. Onze twee hangbuikzwijntjes Brammetje en Binky zijn vanaf dag één al populair op de kinderboerderij. Tevens is er een grote tuin aangelegd met een grote hoek met fruitbomen, kruiden en groenten en een vlinder- / bijentuin met daartussenin houten speeltoestellen waar de kinderen weer heerlijk kunnen ravotten. Bezoek Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom met kinderen en laat ze genieten van de dieren, het buiten zijn en het buiten leven.

Lunchroom                         

Kinderboerderij Vijfhuizen

Bij tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen is de kinderboerderij al jaren zeer succesvol. Ouders en kinderen komen regelmatig langs om te zien hoe het met de dieren gaat. Ook in Vijfhuizen vindt u een groot koffieterras aangrenzend aan de boerderij. Terwijl de kinderen fijn spelen, kunt u even lekker uitrusten. Heeft u de kinderboerderij in Vijfhuizen nog niet bezocht? Kom gauw eens langs! 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kinderboerderij

Onze winkels