Gazon

Wilt u een mooie groene grasmat in uw tuin? Wij helpen u graag bij het vinden van een gazon dat bij u past! Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten? Kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere en meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde.

U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Deze zijn altijd online bij ons te bestellen! Let op: tussen 1 november en 15 maart is de minimale afname 60m². Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin.

In ons tuincentrum vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten van onder andere Pokon, ECOstyle, DCM, Gardena en Wolf garten: gazonmest, harken, graszaad, grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Kom langs in een van onze winkels voor een goed advies voor een gezond gazon of bestel de producten gemakkelijk online in onze webshop.  

                   

Online graszoden bestellen

Uw gegevens worden opgeslagen conform ons privacy policy.

Vul een geldig e-mailadres in voor de bevestiging van uw bestelling.

Houdt u rekening met 5% snijverlies.

Velden met * zijn verplicht.
Onze winkels