Kussens

Kussens in het interieur

Een goede stapel kussens op de bank, in een comfortabele stoel of bij het hoofdeinde van uw bed. Dat is natuurlijk heerlijk comfortabel én ziet er stijlvol uit! In veel inspiratie voor het interieur ziet u kussens terugkomen in allerlei vormen en kleuren door elkaar heen. Er kan dus ontzettend veel met kussens gedaan worden om extra sfeer in de woning te creëeren. Wij van Tuincentrum De Oosteinde helpen u daarom ook graag verder!

Uw interieur veranderen met kussens!

Kussens zijn dé perfecte accessoires om de sfeer van uw interieur in een handomdraai te veranderen. Bent u toe aan een frisse kleur in huis, bijvoorbeeld met de verandering van het seizoen? Met wat nieuwe kussens bent u al een eind op weg om de nieuwe sfeer te proeven! Heeft u een vrij neutrale kamer? Dan kunt u deze met wat kleurige kussens een vrolijke boost geven. Een ruimte kan ontzettend opknappen van een nieuwe kleur erin en dat hoeft niet moeilijk of duur te zijn.

Uw interieur veranderen met kussens!

Metamorfose met kussens

Juist als u twijfelt over een bepaalde kleur in huis, dan kunt u voorzichtig beginnen met wat kussens, om te kijken of deze tint past bij de rest. U kunt kiezen voor kussens in eenzelfde kleurstelling, bijvoorbeeld de koelere blauwtinten of juist een warme oranje met bruin combinatie. Mag het wat opvallender? Dan kunt u ook gaan voor een leuke print! Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Neem dan gerust wat foto's van uw interieur mee. Onze ervaren medewerkers hebben een passie voor interieur, dus zij kunnen u zeker adviseren!

Verschillende formaten kussens

Wij verkopen kussens in allerlei vormen en maten. De kussens uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kunt u kopen voor een lage prijs. Wij verkopen onder andere de volgende formaten kussens: 

  • 45 x 45 cm
  • 50 x 50 cm
  • 60 x 40 cm
  • 60 x 60 cm

Naast deze standaardformaat kussens kunt u ook terecht bij ons voor kussens die afwijken van deze standaard. Zo verkopen wij ook verschillende soorten kussens voor buiten, op deze manier kunt u uw interieur en uw tuin gemakkelijk een metamorfose geven! 

Verschillende formaten kussens

Kussens kopen

Bij Tuincentrum De Oosteinde bent u aan het juiste adres voor sfeervolle kussens! Is uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe, maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels! In onze tuincentra vindt u kussens voor uw lounge set, dining set of lekkere comfortabele zitkussens die u overal kwijt kunt. Van mooie kussens met een uni kleur tot vrolijke en kleurige kussens met print! Kom bij ons langs en vind sierkussens die uw interieur opfraaien! 

U bent van harte welkom in onze tuincentra voor al uw sfeer en cadeau artikelen, zoals kussens! Wij hebben ook een webshop, waar u terecht kunt voor al uw tuin benodigdheden! Bent u naast reguliere kussens voor binnen op zoek naar tuinkussens? Ook hiervoor bent u bij Tuincentrum De Oosteinde aan het juiste adres. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau

Onze winkels