Landwinkel - de Oosteinde Hillegom

Verse streekproducten en ambachtelijke heerlijkheden

In de Oosteinde Hillegom is een Landwinkel te vinden waar we allerlei heerlijkheden verkopen. Denk aan ambachtelijke streekproducten, zoals sappen, boerenkaas, bijzondere boerendelicatessen of een origineel cadeaupakket. U vindt deze lokale lekkernijen in de hal tegenover de uitgang van de winkel in Hillegom. Ook via binnen kunt u de Landwinkel bereiken; de borden en onze medewerkers zullen u de weg wijzen.

Logo Landwinkel de Oosteinde Hillegom

LUNCHRESTAURANT EN KINDERBOERDERIJ IN HILLEGOM

Kom voor of nadat u ons tuincentrum bezoekt gezellig proeven en genieten in onze Landwinkel. Vergeet echter ook niet een bezoek te brengen aan ons tuincafé! Hier kunt u een heerlijk kopje koffie drinken, een ontbijtje eten of een complete lunch nuttigen. Ook hebben we een gezellige kinderboerderij, vol schattige diertjes. Zij kunnen niet wachten u en uw kroost te ontmoeten. Dat wordt dus een compleet dagje uit voor het hele gezin!

Lunchroom

 

 

 

 

 

 

Ook voor heerlijke cadeaus is onze Landwinkel dé place to be!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een cadeau met smaak

Wilt u een vriend, collega of buurman ook kennis laten maken met de producten uit de Landwinkel? Ontdek onze heerlijke cadeau pakketten! In deze pakketten vindt u een selectie van de lekkerste boerendelicatessen, uiteraard op een feestelijke wijze ingepakt. Alle producten zijn met veel liefde en passie bereid door de bij Landwinkel aangesloten boeren en collega's. U geeft dus een bijzonder smaakvol cadeau mét een verhaal. Wilt u zo'n pakket online bestellen? We hebben een mooie selecte vensterdozen met lekkers op voorraad in onze Landwinkel webshop.

Lekker voor u, goed voor 't land

In onze Landwinkel vindt u, zoals de naam al doet vermoeden, de allerlekkerste producten afkomstig van het land. De agrarische delicatessen, streekproducten en geschenken zijn uit liefde voor de natuur geboren - en dát proeft u. Uiteraard vertellen we u met passie over de kazen, sappen, noten, wijnen en andere heerlijkheden die u bij ons kunt vinden. Op die manier maakt u kennis met nieuwe, lokale producten én u steekt deze boerenbedrijven direct een hart onder de riem. Hiermee wordt de leefbaarheid op het platteland vergroot en de kracht van een mooi en gezond landschap versterkt. De inspirerende winkel geeft een extra beleving aan uw bezoek. Zien we u snel?

Kinderboerderij


 

Kaas van de boerderij

Wie is er niet dol op een heerlijk stukje kaas? Bij ons koopt u de lekkerste kaas uit de omgeving, zoals jonge, jong belegen, belegen, extra belegen, oude en overjarige kaas. In het voorjaar hebben we tevens heerlijk romige graskaas. Vergeet ook onze kruidenkazen niet; heerlijk voor op de borrelplank! Gaat u op vakantie of wilt u de kaas langere tijd bewaren? Dan kunt u bij ons uw kaas laten vacumeren.

Lekkers voor de borrel

Van aardappelen tot scharrelroom en van noten tot wijn: Landwinkel de Oosteinde verkoopt verschillende streekproducten waar u met vrienden of het gezin van kunt genieten. Op elk feest, borrel of partij is kaas dé sfeermaker en dus helpen wij u ook graag bij het samenstellen van een overheerlijk kaasplankje. Het leven moet immers gevierd worden! Daar horen uiteraard ook andere lekkere hapjes bij, zoals honingmosterd of vijgen, fruit, stroop of noten. De kazen kunt u goed combineren met een wat stevigere rode wijn of een glaasje port. Natuurlijk is een mooie witte wijn of een lokaal gebrouwen biertje ook heerlijk. Wij stellen uw borrelplank met u samen, zodat het een onvergetelijk feest wordt.

BEZOEK DE LANDWINKEL IN HILLEGOM

Wanneer u de afdelingen met kamerplantentuinplantenwoondecoratie en dierbenodigdheden heeft bezocht, is het tijd voor iets lekkers. Zet uw volle kar maar even aan de kant en kom gezellig eens onze landwinkel bekijken. Onze medewerkers zullen u tot in de puntjes verzorgen.

Openingstijden

Onze winkels