Kerststukken

Kerststukken blijven ieder jaar een eyecatcher in huis! Ze zorgen voor die gezellige kerstsfeer en maken van een kale plek een warm hoekje. Ze staan het mooist op een prominente plek, zoals midden op een tafel of op een kast. Het is een leuke binnenkomer op een verjaardag of als u op visite gaat, want een kerststuk gaat natuurlijk veel langer mee dan een boeket! 

- (verkrijgbaar vanaf de laatste week van november) -

Kerststuk kopen bij De Oosteinde

Een kerststuk kopen, dat doet u natuurlijk bij Tuincentrum De Oosteinde! Onze experts zijn constant druk voor u in de weer om de meest originele en mooie kerststukken klaar te zetten. Het enige wat u nog hoeft te doen is er één uit te zoeken! Wist u eigenlijk waarom onze kerststukken zo populair zijn?

  • Ons personeel is op de hoogte van de laatste trends.
  • We gebruiken verse producten.
  • We maken gebruik van uiteenlopende decoratiematerialen.
  • Klassiek of modern? Voor iedere stijl kunt u bij ons terecht!
  • U heeft van onze kerststukken ontzettend lang plezier. U moet ze wel af en toe wat water geven.

Kerststuk kopen bij De Oosteinde

Kerststuk zelf maken

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag als u creatief bent aangelegd! Oase is altijd de basis voor wat groen (wellicht uit uw eigen tuin) en in combinatie met een lichtje of kaars en wat mooie decoratie artikelen heeft u in een mum van tijd iets persoonlijks gemaakt wat echt bij u past! Het kerststuk kunt u natuurlijk ook eens anders opmaken... Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie houten boomstam in plaats van een bloempot, of misschien gebruikt u wel een mooie stolp! Een windlicht dient ook als originele basis en hierin kunt u met wat takken ook goed de hoogte ingaan. Dat staat natuurlijk prachtig bij de entree of een gezellig hoekje in huis! Wij hebben een ruime do it yourself afdeling en in combinatie met de kerstafdeling kunt u voldoende ingrediënten vinden om zelf aan de slag te gaan.

Kerststuk kopen bij De Oosteinde

Kerststuk als kado

Het is natuurlijk erg attent als u bij iemand op bezoek gaat, om dan iets mee te nemen. De meesten van ons denken dan aan een flesje wijn of een mooi boeket. In deze feestelijke tijd kunt u natuurlijk ook een kerststuk meenemen! Dat is een origineel kado én brengt het huis direct in een kerstsfeer. Of u deze nu midden op de eettafel neerzet, op de sidetable, de salontafel, de schouw of misschien wel in de vensterbank, het wordt direct een sfeervol en gezellig hoekje! U bent van harte welkom om bij ons de opgemaakte kerststukken te komen bekijken! Of u nu op zoek bent naar iets met verlichting erin of een kaars, iets klassiek of moderns, iets met een speciale kleur die past bij uw interieur, het kan allemaal! Kom eens langs bij onze vestigingen en bekijk wat voor moois wij hebben staan!

Kerststuk zelf maken

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Onze winkels