Kinderboerderij in Hillegom & Vijfhuizen

GEZELLIGE KINDERBOERDERIJ MET KOFFIETERRAS

Bij tuincentrum de Oosteinde in Hillegom & Vijfhuizen is er een gezellige kinderboerderij met koffieterras! U kunt dus met het hele gezin langskomen om er een ontspannen en plezierig dagje uit van te maken. Terwijl uw kroost op ontdekkingstocht gaat bij de dieren of de speelweide, kunt u even bijkomen van het shoppen in het tuincentrum.

Geiten, zwijntjes, kippen en meer...

Vooral op een zonnige dag is het heerlijk vertoeven in de landelijke omgeving. De kinderen kunnen de geitjes, schapen, kippen, kalkoenen en hangbuikzwijntjes bekijken, terwijl de ouders een lekkere kop koffie met zelfgemaakte appelgebak op het gezellige buitenterras kunnen nuttigen. We kunnen ook een complete lunch verzorgen. De kinderboerderij is tijdens de openingstijden van het tuincentrum geopend. Bekijk de openingstijden op onze website onder het kopje vestigingen. Graag tot snel! 

Bezoek de kinderboerderij van de Oosteinde Hillegom & Vijfhuizen!

Spelen, aaien, kijken, ravotten & genieten!

De kinderboerderij van de Oosteinde Hillegom

Een bezoek aan de kinderboerderij met speelweide en koffieterras van tuincentrum de Oosteinde in Hillegom is een echt gezinsuitje! Onze twee hangbuikzwijntjes, Brammetje en Binky, zijn vanaf dag één enorm populair op de kinderboerderij. Komt uw gezin ze snel eens gedag zeggen? Tevens is er een grote tuin aangelegd waar tussen de fruitbomen, kruiden en groenten houten speeltoestellen staan. Hier kunnen kinderen heerlijk ravotten. Zelfs met regenachtig weer kunnen bezoekers nog heerlijk loungen in de luxe loungemeubelen die onder een grote veranda van 9 meter breed staan. Daarnaast is er binnen een overdekte speelhoek bij de lunchroom waar de kids lekker binnen kunnen spelen. Bezoek de Oosteinde in Hillegom en laat uw kinderen genieten van de dieren en de speeltoestellen.

Lunchroom

Bezoek de kinderboerderij van de Oosteinde Hillegom!

KINDERBOERDERIJ de Oosteinde VIJFHUIZEN

Bij tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen is de kinderboerderij al jaren zeer succesvol. Ouders en kinderen komen regelmatig langs om te zien hoe het met de dieren gaat. Ook in Vijfhuizen vindt u een groot koffieterras aangrenzend aan de boerderij. Zelfs is er een leuke watertuin waar het op warme dagen heerlijk spelen is. Terwijl de kinderen fijn spelen, kunt u even lekker uitrusten op het prachtige terras. Heeft u de kinderboerderij in Vijfhuizen nog niet bezocht? Kom gauw eens langs! 

Openingstijden

Bezoek ook onze speelweide

De kinderboerderij in de Oosteinde Vijfhuizen.

Onze winkels