WOONACCESSOIRES: SFEERMAKERS IN HUIS

Woonaccessoires zijn eigenlijk altijd de sfeermaker in huis. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een lege woonkamer, met hierin alleen een bank, ervoor een salontafel en ernaast een lamp. Tja, niet zoveel aan toch? Het zijn die mooie grote kamerplant naast de bank, het kleed op de vloer, het schilderij en de foto's aan de wand, de kaarsen op tafel en de kussens en het kleed op de bank die ervoor zorgen dat een huis echt een thuis wordt. Deze woonaccessoires maken een ruimte helemaal af en geven u écht het gevoel van thuiskomen.

Woonaccessoires webshop

WOONACCESSOIRES VOOR IEDER INTERIEUR

Er zijn ieder seizoen ontzettend veel leuke en passende woonaccessoires verkrijgbaar in één van onze vestigingen. Het maakt dus eigenlijk helemaal niet uit wat voor interieur u heeft, want voor iedere stijl hebben wij passende woonaccessoires in huis. Als u een landelijk interieur heeft kunt u bijvoorbeeld denken aan een groot opgemaakt windlicht, mooie hoge witte kaarsenstandaards voor bij de foto's op de kast, wat sfeervolle kussens en mooie manden als opbergers naast de bank in mooie naturel tinten. Heeft u een strak en modern interieur? Dan kunnen we aan de slag met bijvoorbeeld een aantal mooie glazen vazen in een groepje bij elkaar en sfeervolle kussens in de kleur van uw interieur.

TRENDS IN SFEER EN CADEAU

Onze inkopers hebben een passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Hierbij gaat het allang niet meer alleen om woonaccessoires voor binnenshuis, ook buitenshuis maken we het namelijk graag gezellig! Ze struinen voor u de meest inspirerende beurzen af, op zoek naar de nieuwste trends in de mooiste producten en te gekke kleuren. Ieder seizoen mogen wij u hiermee weer verrassen!

SFEER EN CADEAU INSPIRATIE

Denk aan prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen, of mooie zijde bloemen en planten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen naar keuze. Met hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting creëert u gezellige hoekjes in uw tuin of woonkamer. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en blijft u op de hoogte van de nieuwste tuinideeën. Op onze sfeerafdeling kunt u natuurlijk voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau vinden!

WOONACCESSOIRES KOPEN?

Onze medewerkers zijn hier zeer gepassioneerd in, dus neem gerust wat foto's mee van uw interieur. Ze adviseren u graag! Ook als u op zoek bent naar een leuk kado, kunt u bij ons kant en klare sfeervolle opgemaake dienbladen, windlichten of schalen vinden. Erg gemakkelijk, ontzettend leuk als kado en u bent snel klaar! U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. U zult zeker geïnspireerd raken!

U bent van harte welkom bij Tuincentrum De Oosteinde bij u in de buurt. Daarnaast kunt u ook in onze webshop onder andere kaarsen online bestellen!

Onze winkels