Lunchroom in Hillegom & Vijfhuizen

KOFFIE, THEE, GEBAK ÉN EEN LEKKER TERRAS! 

Heeft u tijdens het winkelen trek gekregen? Bezoek dan eens de lunchroom of het koffieterras van de Oosteinde in Hillegom of Vijfhuizen. Zowel binnen als buiten bieden we u de mogelijkheid van een heerlijke versnapering te genieten. In onze filialen Zeewolde en IJsselmuiden heeft u de mogelijkheid om gratis uit onze automaat een kopje koffie of thee te pakken (zelfbediening). Kom genieten! 

LUNCHRESTAURANT IN HILLEGOM EN VIJFHUIZEN

Tijdens de koudere maanden van het jaar zit u heerlijk warm in ons tuincafé. U geniet er bijvoorbeeld van een soepje of chocolademelk, terwijl uw kroost de indoor speeltuin ontdekt. Zijn de zomermaanden aangebroken? Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk van de buitenlucht genieten. Aangrenzend aan de kinderboerderij vindt u een groot buitenterras met zicht op de dieren en de speelweide. Terwijl u een vers broodje eet of een kopje koffie drinkt, kunnen uw kinderen spelenderwijs hun energie kwijt. Dat wordt een gezellig dagje uit!

Bezoek het terras van de Oosteinde Hillegom & Vijfhuizen!

Kom ook langs voor ons altijd lekkere broodje van de maand!

Onze horecamedewerkers verzorgen u goed

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Vers gebak
  • Verse broodjes, inclusief een broodje van de maand
  • Koffie
  • Thee
  • Frisdrank
  • Snacks

Ook verzorgen we een compleet onbijt om de dag met een kickstart te beginnen. Zo maakt u van uw dagje shoppen bij de Oosteinde een héérlijk dagje uit. Bekijk de openingstijden van de winkels op onze website onder het kopje vestigingen. Vraag bij desbetreffend filiaal naar openingstijden van de koffiehoek. Zien we u snel? De koffie staat klaar!

Kinderboerderij

De lunchroom van de Oosteinde Vijfhuizen

Bezoek het restaurant van de Oosteinde Vijfhuizen!

Video: zo gezellig is het bij de Oosteinde!

BEZOEK HET TUINCAFÉ IN HILLEGOM EN VIJFHUIZEN

Wanneer u de afdelingen met kamerplantentuinplantenwoondecoratie en dierbenodigdheden heeft bezocht, is het tijd voor iets lekkers. Zet uw volle kar maar even aan de kant en kies een knus plekje uit voor uw koffiebreak. We hebben ook speciale gerechten voor kinderen. Kom dus gezellig een hapje eten met het gezin, de buurvrouw of een vriendin. Onze medewerkers zullen u tot in de puntjes verzorgen.

Openingstijden

De lunchroom van de Oosteinde Hillegom

De lunchroom van de Oosteinde Hillegom.

Het terras van de Oosteinde Vijfhuizen

Het koffieterras van de Oosteinde Vijfhuizen.

Onze winkels