De kerstdagen komen eraan...

Onze kerst(kado)show is klaar voor uw komst! U kunt weer genieten van de gezelligheid op de afdeling en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis & tuin. Bent u op zoek naar een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? We hebben het allemaal voor u! We hebben ook een externe kerstwebshop voor al uw kerstverlichting, kunstkerstbomen & kerstartikelen! Begint het al te kriebelen? Kom binnenkort bij ons winkelen of shop 24/7 op onze kerst webshop!

Kerst webshop

De mooiste tijd van het jaar: kerst!

De meest bijzondere tijd van het jaar blijft toch wel kerst. We brengen tijd door met de meest belangrijke mensen in ons leven en we gaan uitgebreid tafelen. We genieten van het het heerlijke eten, het fijne gezelschap en de uitbundige kerstsfeer in en om het huis met mooie lichtjes en sfeervolle versiering. Met deze traditie sluiten we het jaar mooi af. We kijken vooruit naar wat we in het komende jaar anders willen gaan doen of wat er op de planning staat en blikken terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Een tijd van dankbaarheid en reflectie.. Wie houdt daar niet van?

U kunt bij ons tuincentrum terecht voor onder andere:

Kerstboom kiezen voor een gezellige kerstsfeer

Een kerstboom is natuurlijk het toppunt van de kerstsfeer. Of u nu kiest voor een echte kerstboom met of zonder kluit, een grote boom van 2,5 meter hoog of een mini boompje van 30 cm. Wordt het een blauwspar met harde en stevige naalden of een fijnspar met zachte groene takken? Voor alle soorten kerstbomen bent u vanaf november bij tuincentrum de Oosteinde aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een kunstkerstboom? Ook dan zijn wij de juiste keuze met ons enorme assortiment aan verschillende soorten bomen! Wist u dat u deze ook bij ons online kunt bestellen en bekijken? Vanaf €39,95 bezorgen wij uw bestelling zelfs GRATIS bij u thuis! Veel gemakkelijker kan het niet! U kunt ook gerust eens bij ons langskomen in de winkels om te zien welke boom het beste past in uw woning.

LET OP: De echte kerstbomen zijn pas vanaf eind november verkrijgbaar.

kerstbomen, kunstkerstboom, kerstverlichting kopen

Kerstdecoratie kopen voor een winterwonderland

Als we langzaam richting de kerstperiode gaan, dan wordt stukje bij beetje uw huis en tuin omgetoverd tot een winterwonderland. Diverse soorten kerstverlichting voor binnen in de kerstboom, maar ook voor in die boom in de tuin of langs de gevel van uw woning! Misschien heeft u wel een gezellige grote kerstman bij de voordeur staan om uw gasten welkom te heten. Sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, groepen met brandende kaarsen, een kerstboom versierd met gekleurde kerstballen en wie weet heeft u wel een compleet kerstdorp in huis staan! Alles wat te maken heeft met kerst is bij ons verkrijgbaar in de winkels én online!

kerstplanten kerststerren kopen

Kerst in en om het huis

Kerst viert u vaak heerlijk in huiselijk kring, maar de voorbereiding start al bij tuincentrum de Oosteinde! Wij zijn dé kerst expert met een enorm assortiment aan diverse soorten echte kerstbomen en kunstkerstbomen, veel variatie kerstverlichting voor binnen en buiten (denk bijvoorbeeld aan clusterverlichting, LED verlichting en verlichting op batterij) en de mooiste kerstdecoratie om de kerstboom en uw huis te versieren en uw huis op en top aan te kleden in de kerstsfeer. U bent van harte welkom om bij de Oosteinde inspiratie op te doen en u te verliezen in de prachtige kerstartikelen.

Kerstplanten

Onze winkels