Kerstbomen

Bent u op zoek naar een mooie kerstboom waar iedereen jaloers op gaat zijn? Kom dan NU uw kerstboom uitzoeken bij kerstbomenspecialist de Oosteinde! Gaat u dit jaar voor een gezaagde boom of een kerstboom in pot en weet u al hoe groot uw boom mag zijn? Bij tuincentrum Oosteinde heeft u volop keuze. Wij hebben de meest mooie bomen voor u op voorraad die we ook nog eens voor u verpakken. Dat is nog eens service! Hoe het werkt:

 • U kiest de perfecte boom uit;
 • U geeft deze af bij een medewerker en geeft uw naam op;
 • U kunt lekker even verder shoppen, terwijl wij de boom verpakken;
 • Alles wat u nodig heeft geshopt? Wij zorgen dat de boom bij de uitgang op u wacht en verpakt en wel met u mee naar huis gaat.
   

Online kerstshop


 

Ons aanbod kerstbomen

Denkt u aan kerst, dan denkt u waarschijnlijk aan goed gezelschap en lekker eten. Uw woning is gezellig aangekleed met diverse kerstversiering, sfeervolle verlichting en als klap op de vuurpijl natuurlijk: de kerstboom! De boom is namelijk de hoofdrolspeler van uw kerstig aangekleed huis. Daarom is het wel zo fijn de mooiste boom in huis te halen. Bij de Oosteinde hebben we een aantal prachtige soorten voor u!

 1. Abies Nordmannia (Nordmann): de Nordmann is misschien wel de meest bekende kerstboom. Zijn populariteit is ook niet zo gek, want deze boom blijft erg lang mooi. Hij heeft zachte naalden die hij niet verliest. Dit maakt het ophangen van kerstdecoratie wel zo makkelijk! Deze boom hebben wij zowel gezaagd als op pot.
   
 2. Abies Fraseri (Fraserspar): Deze boom valt op door die echte kerstboomgroene kleur. Ook de naalden van deze zilverspar zijn zacht en zullen u niet prikken wanneer u met de kerstballen aan de slag gaat. Ook vallen ze niet gauw uit. Nog zo'n voordeel: hij ruikt heerlijk. Met deze boom haalt u die echte kerstbomengeur in huis. Wij hebben de Abies Fraseri voor u op pot. 
   
 3. Picea Omorika (Servische spar): Wij hebben deze boom in diverse maten voor u op pot. Deze Picea zal absoluut bij u stralen vanwege de zilverachtige gloed die de boom heeft. De sierlijke Omorika heeft een volle, maar toch slanke groeiwijze, waardoor deze ook in de wat kleinere huishoudens perfect past.
   
 4. Picea Pungens Glauca (Blauwspar): Drie keer raden waarom deze boom ook als Blauwspar bekend staat... Juist, de prachtige blauwe gloed maakt deze boom een feestje om naar te kijken. De boom heeft stevige takken en kan dus heel wat versiering aan. Ook deze boom heeft weer die kenmerkende geur die zo bij kerst hoort. Wij hebben deze boom in diverse maten voor u op pot.
   
 5. Picea Abies (Fijnspar): De Fijnspar is fijn! De boom wordt ook wel gezien als de meest traditionele kerstboom. Hij geeft een heerlijke geur af, is geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft een mooie piramidevorm door zijn rechte stam en smalle kroon. Wij hebben deze boom gezaagd en in pot in diverse maten.

Kerstbomen kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Kerstbomen kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Makkelijk neerzetten: EasyFix standaard

Bent u al bekend met de EasyFix kerstboomstandaard? Deze standaard is geschikt voor kerstbomen van elke grootte, zelfs tot 500 cm hoog! Met EasyFix zet u uw kerstboom binnen vijf seconden op – voorgeboord bij aankoop, dus geen gedoe. Geniet van een rechte en stevige boom met het handige waterreservoir, waardoor uw kerstboom langer zijn naalden behoudt. Geen gedoe meer met zagen en scheefstaande bomen, easy!

kerstboom kopen, voordelen

Uw kerstbomenspecialist

Het ultieme icoon van kerst in huis is natuurlijk een kerstboom! Deze zijn bij De Oosteinde verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Wellicht kiest u voor een klein echt boompje van 30 cm of misschien juist een grote kunstboom van wel 2,5 meter hoog. Bij gebrek aan ruimte is een kleiner boompje op een tafeltje ook een leuk idee, of wat dacht u van een aantal mini kerstboompjes naast elkaar in de vensterbank? Deze kunt u weer leuk versieren met lichtjes en kleine kerstballen erin. Op het gebied van echte kerstbomen zijn er veel verschillende Spar soorten te koop, zoals bijvoorbeeld de bekende Nordmann spar en de Fijnspar. Bij ons in de winkels kunt u het gehele assortiment komen bekijken. Online kunt u ook zeker kunstkerstbomen en kerstdecoratie bij ons vinden! Dan wordt uw keuze nog bij u thuisbezorgd ook! Gemak dient de mens... 

Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Uiteindelijk is dit heel persoonsgebonden, maar wij hebben hier wel bepaalde richtlijnen voor. 

 • Boom 0.5 meter → 50 – 100 lampjes
 • Boom 1 meter → 150 – 200 lampjes
 • Boom 1,5 meter → 250 – 300 lampjes
 • Boom 2 meter → 350 – 400 lampjes

kerstboom kopen, voordelen

Kerstbomen kopen bij de Oosteinde

Als u op zoek bent naar een kerstboom, dan bent u van harte welkom bij één van de vestigingen van Tuincentrum De Oosteinde. We hebben een groot assortiment aan verschillende kerstbomen. Echte kerstbomen, maar ook kunstkerstbomen kunt u bij ons vinden. Voor iedere ruimte in huis is er wat te vinden, want wij hebben kerstbomen in verschillende hoogtes en breedtes. Ons ervaren personeel helpt u graag! Wist u dat we ook online kerstverlichting en kerstdecoratie verkopen? Net zo handig en we bezorgen het graag bij u thuis!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Onze winkels