Kerstballen en decoratie

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken: kerst en het wordt tijd om de kerstboom te versieren met kerstdecoratie! Bent u op zoek naar mooie inspiratie voor een originele kerstboom? Dan hebben wij goed nieuws voor u! We delen vandaag drie verschillende stijlen voor diverse kerstbomen. Voor iedere interieurstijl, van landelijk tot modern, zit er wel een mooie boom tussen. Van verschillende materialen en kleurenpaletten tot minimalistische en ‘over the top’ bomen. Lees gauw verder voor een heleboel kerstdecoratie inspiratie!

Online kerstshop

 

Drie kerstboom stijlen op een rij

  1. Maak het gezellig met de bonte kerstboom - Geen zin om u aan een vast kleurenpalet te houden? Ga dan voor een bonte kerstboom! Een echte bonte boom heeft natuurlijk gekleurde lampjes. Ga met uw kinderen aan de slag en knutsel samen leuke decoraties. Niks is te gek voor een bonte boom!
     

  2. Rood & Wit - Bent u wat traditioneler ingesteld? Kies dan voor een kerstboom met rood, witte kerstversiering. Dit zijn direct échte kerstkleuren en die het kerstgevoel goed in huis brengen. 
     

  3. Ga voor uniek met de blauwe kerstboom - Heb jij bijvoorbeeld blauw als een accentkleur in je woning? Dan is het een leuk idee om dit ook in je kerstboom te verwerken. Combineer blauw met zilver of goud of ga voor ton sur ton met een mix van verschillende tinten blauw.

‚ÄčKerstballen en kerstdecoratie kopen voor de kerstboom | De Oosteinde

Kerstboom versieren: doe je zo

Als de kerstboom dan eenmaal staat en de lampjes zitten erin, dan komt het leukste gedeelte. De kerstboom versieren! Dit is toch één van de mooiste tradities. Samen met het gezin of de familie een boom kopen bij het tuincentrum en deze vervolgens thuis optuigen. In een paar uurtjes is er een compleet andere sfeer gecreëerd in huis! Eerst de verlichting, dan de slingers, vervolgens zijn de ballen aan de beurt en als laatste de piek!

Kerstballen en kerstdecoratie kopen voor de kerstboom | De Oosteinde

Kerstballen in de kerstboom

Kerstballen zijn natuurlijk niet te missen in de kerstboom, maar waar we het vroeger deden met alleen simpele ballen, zijn er nu ontzettend veel variaties beschikbaar! Op het gebied van het materiaal kunt u kiezen voor het traditionele glas of een onbreekbaar materiaal. Dat is natuurlijk gemakkelijker met kinderen of huisdieren. Ook qua design zijn er naast ballen ook veel andere vormen en accessoires verkrijgbaar. Diverse kersthangers van bijvoorbeeld hout, veren, vogels, u kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar!

Kerstballen en kerstdecoratie kopen voor de kerstboom | De Oosteinde

Kerstballen kopen

Bent u op zoek naar basis of bijzondere kerstballen? Ballen in een bepaalde kleur of in een speciale kleurencombinatie? Kerstballen met een motief of in een speciale vorm? Kom gerust eens bij ons langs om inspiratie op te doen voor uw kerstboom dit jaar! Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, waardoor wij u zeker zullen verrassen met onze kerstshow! Wist u dat u ook een kijkje kunt nemen in onze webshop? Ook voor kerstverlichting, kerststerren, kerstplanten en kerstdorpen hoeft u niet verder te zoeken!

Kerstbomen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Onze winkels