Kerstdorp

Kerstdorp in uw eigen huis

U kent ze vast wel. Die mooie kerst taferelen van bevroren meertjes met schaatsende figuren, mooi verlichte huisjes, straten met zingende koortjes en paarden voor rijtuigen in een winters landschap. Een krantenkiosk, een bibliotheek, een restaurant en een school. Net zoals in het echt. Dit alles uiteraard in het mini in uw eigen huis! 

Kerstdorp uitbreiden

Vaak begint het met één huisje met verlichting. Dan volgen er nog wat huisjes, zodat er een straat aangelegd kan worden. Dan komen de ondergronden met verschillende verhogingen. Vervolgens de figuren, bomen en straatverlichting. Al snel is het einde zoek en is de tafel te klein voor de verzameling. Deze kerst miniaturen groeien bij velen al snel uit tot verzameling! 

Kerstdorp inspiratie bij Tuincentrum de Oosteinde

Net zoals u, zijn ook wij gek op de kerstdorpen en kan het ons niet uitgebreid genoeg! Uiteraard hebben wij voor u in het tuincentrum ook weer een prachtig kerst tafereel klaarstaan om u te inspireren! Alle objecten die hierin te zien zijn verkopen wij ook en ieder jaar worden er weer nieuwe producten aan het zeer uitgebreide assortiment toegevoegd. Veschillende merken zijn bij ons verkrijgbaar en komen in ons jaarlijkse kerstdorp samen tot één groot winterwonderland! Even wegdromen in deze andere wereld, die u ook zelf in uw eigen woning kunt opbouwen!

Kerstminiaturen kopen

Bent u op zoek naar dat ene huisje, dat speciale figuurtje of de nieuwste collectie van uw favoriete merk kersthuisjes? Zoek dan niet verder en kom bij ons langs in één van onze vestigingen. Laat u inspireren en kijk naar de uitbreidingsmogelijkheden voor uw eigen kerstdorp! U bent van harte welkom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Onze winkels