Kerstdorp

Kerstdorp in uw eigen huis

U kent ze vast wel. Die mooie kerst taferelen van bevroren meertjes met schaatsende figuren, mooi verlichte huisjes, straten met zingende koortjes en paarden voor rijtuigen in een winters landschap. Een krantenkiosk, een bibliotheek, een restaurant en een school. Net zoals in het echt. Dit alles uiteraard in het mini in uw eigen huis! Bij onze filialen in Hillegom en Vijfhuizen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kerstdorp huisjes en accessoires. Alles om een prachtig kerst winterlandschap neer te zetten. Met veel soorten kersthuisjes, kerken, treinen, winkeltjes, figuren, dieren, verlichting en ondergronden. Of u nu een groot kerstdorp wilt of een kleintje voor op de vensterbank: we hebben alle kerst miniaturen voor uw kerstlandschap! Kom eens gezellig langs voor kerstdorp ideeën.‚Äč 

Online kerstshop


 

Kersthuisje kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Lemax kerstdorpen

Ook kunt u een compleet kerstdorp van Lemax samenstellen waar u kunt kiezen uit kerstwinkels, kerstfiguurtjes, kerstaccessoires en kersthuisjes. Ook zijn er complete kerstdorpen te koop die u gelijk bij de kerstboom kan neerzetten. Alles om thuis een prachtig kerst landschap te creëren. Voor ieder kerstdorp, groot of klein, bieden wij u de leukste Lemax miniaturen! Dit jaar hebben we weer een prachtig kerstdorp gemaakt waar u de nodige inspiratie kunt opdoen voor uw eigen creatie. Leuk voor jong en oud!

Kom uw kerstdorp bouwen of uitbreiden!

Vaak begint een kerstdorp maken met één huisje met verlichting. Dan volgen er nog wat huisjes, zodat er een straat aangelegd kan worden. Dan komen de ondergronden met verschillende verhogingen. Vervolgens de figuren, bomen en straatverlichting. Al snel is het einde zoek en is de tafel te klein voor de verzameling. Deze kerst miniaturen groeien bij velen al snel uit tot verzameling! 

Kersthuisje kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Kerstdorp inspiratie bij Tuincentrum de Oosteinde

Net zoals u, zijn ook wij gek op de kerstdorpen, miniatuur huisjes en kerstpoppetjes en kan het ons niet uitgebreid genoeg! Uiteraard hebben wij voor u in het tuincentrum ook weer een prachtig kerst tafereel klaarstaan om u te inspireren! Alle objecten die hierin te zien zijn verkopen wij ook en ieder jaar worden er weer nieuwe producten aan het zeer uitgebreide assortiment toegevoegd. Verschillende merken zijn bij ons verkrijgbaar en komen in ons jaarlijkse kerstdorp samen tot één groot winterwonderland! Even wegdromen in deze andere wereld, die u ook zelf in uw eigen woning kunt opbouwen! Een kerstdorp voor bij de kerstboom is toch nét wat leuker dan alleen de kerstboom.

Kersthuisje kopen | Tuincentrum de Oosteinde

Kerstminiaturen kopen

Bent u op zoek naar dat ene huisje, dat speciale figuurtje of de nieuwste collectie van uw favoriete merk kersthuisjes? Zoek dan niet verder en kom bij ons langs in één van onze vestigingen. Laat u inspireren en kijk naar de uitbreidingsmogelijkheden voor uw eigen kerstdorp! U bent van harte welkom! Ook voor kerstversiering, kerstverlichting, kerstplanten, kerststerren en kerststukken kunt u bij ons langskomen. 

Kunstkerstbomen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Onze winkels