TUINGEREEDSCHAP

U als echte tuinfanaat weet uiteraard dat u niet zonder de nodige tuingereedschappen kunt. Er zijn echter zoveel soorten gereedschappen, gadgets en accessoires dat het overweldigend kan zijn om te bepalen wat het beste is voor uw tuinproject. Er zijn echter een aantal bewateringsproducten en handgereedschappen die elke trotse tuineigenaar sowieso in huis moet halen. Het maakt daarbij echt niet uit of uw vingers aan de donker- of lichtgroene kant zijn. In onze winkels in Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde en IJsselmuiden verkopen we een breed assortiment gereedschappen, inclusief snoeigereedschap, van de beste merken. Wat dacht u van Talen Tools, Gardena, Wolf Garten en Fiskars?

Gereedschap webshop

Snoeigereedschap

Voor het beste snoeigereedschap bent u bij de Oosteinde uiteraard aan het juiste adres! Iedereen moet één of meerdere snoeischaren in huis hebben; al is het alleen al om uw bos bloemen schuin of te knippen. Uw tuinplanten hebben daarnaast ook baat bij een snoeibeurt op z'n tijd. Zo kunnen er weer nieuwe knoppen en takken ontstaan én verlicht u een iets te enthousiast groeiende plant. Snoeischaren zijn essentieel voor het snoeien van struiken, rozen, fruitbomen en meer. Voor allround gebruik geven wij de voorkeur aan bypass-snoeiers die zijn ontworpen voor het knippen van levend hout en die gladde, schone sneden opleveren. Snoeien kan erg vermoeiend zijn, dus kies een snoeischaar die comfortabel in de hand ligt. Zorg er ook voor dat het mes scherp blijft. Een hoogwaardige snoeischaar moet langer scherp blijven. Wij zijn fan van de knippers van Gardena!

Ons aanbod tuinplanten

 

 

 

 

 

Zorg altijd voor schoon gereedschap: Alleen dan werkt u het veiligst!

Gieters en tuinslangen

Planten hebben water nodig, maar hoe u hun dorst lest mag u zelf weten. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw planten water te geven, maar wij vinden een tuinslang het handigst. U kunt niet altijd rekenen op regen, en afhankelijk van de grootte van de tuin of het aantal planten dat water moet krijgen, is een gieter misschien niet praktisch. Kies een slanglengte die gemakkelijk uw bloembedden en moestuin bereikt. Een gieter is echter wel weer heel handig voor de planten binnenshuis. Ook is het een goede oplossing als u geen gemakkelijke toegang tot een buitenkraan heeft. Als u op zoek bent naar meer onderhoudsarme oplossingen, probeer dan eens een druppelbevloeiingssysteem of druppelslang. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Blog: de tuin op verschillende manieren besproeien

 

 

 

 

 

Wat een hark!

Ook een hark mag niet in uw tuinschuurtje ontbreken. Er zijn verschillende soorten harken die allemaal verschillende doelen dienen. Kies de beste hark voor de betreffende taak. U wilt een bladhark voor het opruimen van gevallen bladeren, gemaaid gras en snoeisel. Een struikhark komt in krappe ruimtes waar een grotere hark niet past. Een tuinhark heeft meestal metalen tanden die goed zijn voor het egaliseren van de grond. Ook bestaat er een kleine variant, de handhark, om uw bloembedden mee te verwennen. Kom langs voor ons complete aanbod!

Tuinhandschoenen

Wanneer u buiten werkt, wilt u beslist een duurzaam paar tuinhandschoenen gebruiken om uw handen te beschermen. Handschoenen helpen krassen door doornen en takken te voorkomen, en beschermen uw handen ook tegen blaren. Een zwaar paar is goed voor snoeien, graven, verplaatsen van materiaal en andere veeleisende taken. Een lichtgewicht paar is meestal bedekt met latex of rubber om uw handen droog te houden en u meer grip te geven. Zo kunt u ook meer delicate taken uitvoeren, zoals het oprapen van zaden of het verplanten van uw planten.

Meststoffen

Tuingereedschap koopt u bij de Oosteinde

Voor ons complete aanbod bent u natuurlijk van harte welkom in Hillegom, Vijfhuizen, Zeewolde en IJsselmuiden. Ook hebben we een verrassend mooi online assortiment. Van bezems tot onkruidborstels, van kindergereedschap tot gazonhulpmiddelen en van onkruidkrabbers tot bladblazers; bij de Oosteinde vindt u wat u zoekt! Bij vragen over het gebruik van de verschillende gereedschappen óf over het soort attribuut dat past bij uw specifieke tuinklus staan onze experts u graag te woord. Tot snel bij de Oosteinde!

Openingstijden & contact

Onze winkels