Arrangementen

Bij Tuincentrum De Oosteinde bent u aan het juiste adres voor prachtige arrangementen, zoals mooie plantenstukjes naar uw wens. Door de ruime keuze in mooie schalen van verschillende materialen maken wij plantenstukjes naar iedere stijl. U kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij een mooi arrangement voor u kunnen samenstellen. 

Keuze uit verschillende materialen en planten

Het leuke aan een arrangement is het feit dat er ontzettend veel keuze is op het gebied van materialen en planten waar wij mee werken. De materialen waar u uit kunt kiezen om uw planten in te plaatsen zijn onder andere:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Manden

Naast dat u natuurlijk kunt kiezen uit schalen en bloempotten waar de planten in worden geplaatst, heeft u ook zelf de mogelijkheid om planten te kiezen. De op maat gemaakte arrangementen van Tuincentrum De Oosteinde zijn uniek én persoonlijk. Als de planten en het materiaal waar de planten in staan eenmaal gekozen zijn, kunt u de arrangementen ook versieren met accessoires naar keuze. Zo kunt u uw arrangement bijvoorbeeld herfstachtig maken door er dennenappels bij te leggen. Qua planten heeft u een enorm ruime keuze; vrijwel alles is mogelijk! Voor ons actuele plantenaanbod komt u naar ons tuincentrum. 

arrangement-plant-oosteinde

Arrangementen maken met advies van Tuincentrum De Oosteinde

Bovendien kunnen wij u ook van advies voorzien, want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Met vetplanten zijn leuke dingen te maken, om maar een voorbeeld te noemen. Denk maar aan een roodstenen kruik of schaal, gevuld met vetplanten in combinatie met wat zand en steentjes. Arrangementen brengen sfeer én gezelligheid in de woonkamer en zorgen ervoor dat u altijd wat heeft om naar te kijken. Het gemakkelijke aan een arrangement, net zoals met een border in de tuin, is dat u gerust een plant kunt vervangen als deze niet meer gezond is of als u deze simpelweg niet meer mooi vindt. Zo kunt u een lange periode met hetzelfde arrangement doen en toch nog wat vernieuwing brengen! Wij geven u graag advies over welke planten u kunt vervangen en willen er dan ook samen met u voor zorgen dat u zo lang mogelijk van uw arrangement genieten kunt.

arrangement-plant-oosteinde

Arrangementen kopen 

Bij Tuincentrum De Oosteinde voorzien wij u met veel plezier van de mooiste plantenstukjes! Kom gerust eens langs bij de vestiging bij u in de buurt, dan helpen wij u graag! Voor ons is niets te gek en veel van onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends op plantengebied. Niet alleen weten zij precies welke trends er spelen, ook kunnen zij u helpen met de verzorging van uw planten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en maken graag een arrangement vol met prachtige planten voor u klaar. Deze arrangementen zijn niet alleen leuk voor bij u thuis, maar ook hartstikke leuk om cadeau te geven! Zo heeft u een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of verhuizing. Weet u het toch niet helemaal zeker? Geef dan de cadeaukaart!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Onze winkels