17 juni: ECOstyle Tuinspecialist bij Oosteinde Hillegom

17 juni: ECOstyle Tuinspecialist bij Oosteinde Hillegom

Wilt u een groen gazon? Kom voor advies van de ECOstyle Tuinspecialist naar tuincentrum De Oosteinde Hillegom!

Op zaterdag 17 juni staat in Tuincentrum De Oosteinde de ECOstyle Tuinspecialist voor u klaar om al uw vragen over de verzorging van uw gazon te beantwoorden. Ook voor andere tuinvragen kunt u deze dag bij de Tuinspecialist terecht.

Mos of bruine en kale plekken in het gras?

Elke gazonbezitter wil graag genieten van een mooie, groene grasmat. Kan uw gazon groener na de winter? Mos, onkruid en kale plekken kunnen het gazon behoorlijk ontsieren. De Tuinspecialist geeft u graag tips over wat te doen met uw gras, zoals over het verwijderen en voorkomen van mos, het herstel van kale plekken en het behouden van een prachtig dicht en groen gazon. Kom dus langs!

De ECOstyle Tuinspecialist beantwoordt graag uw vragen en helpt u verder bij het onderhoud van uw gazon, zodat u er de komende maanden én langer heerlijk van kunt genieten. En dat met maar weinig werk, want u kunt de stappen voor de gazonverzorging op één dag in het voorjaar doen. Alles in één keer gefikst dus. Het voorjaar is het ideale moment om uw gazon goed én duurzaam voor te bereiden op de komende maanden.

Welkom op zaterdag 17 juni tussen 10.00 – 16.00 uur bij tuincentrum De Oosteinde te Hillegom!

Onze winkels