Moederdag kado's bij De Oosteinde

Moederdag kado's bij De Oosteinde

Bij Tuincentrum De Oosteinde zijn we goed voorbereid op Moederdag! Heeft u dus nog geen idee wat u voor komende zondag in huis moet halen, dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben de mooiste producten voor u geselecteerd om de liefste moeder mee te verrassen. Kijkt u mee met onze kado ideeën?

Moederdag kado tips voor alle soorten moeders

 1. Voor de relax mama

  Een heerlijk setje of luie stoel om vroeg in de ochtendzon wakker te worden met een kopje koffie of de krant. Of een bankje voor de deur om even tot rust te komen na een drukke dag. Een kussentje erin en mama komt er niet meer uit!


   

 2. Voor de romantische mama

  Een mooi kado voor de romantische mama is een leuk opgemaakte mand of pot! Wat dacht je van dit leuke voorbeeld? Haal regelmatig de uitgebloeide bloemetjes eruit, geef hem water en hij gaat maanden mee!


   

 3. Voor de exotische, stoere mama

  Wat dacht je van een stoere palm voor in de tuin of een onderhoudsvriendelijke, maar oh zo hippe cactus? Een origineel kado voor de moeders die houden van pit!


   

 4. Voor de sfeermaker

  Er zijn van die moeders die altijd in huis bezig zijn. Alles ziet er piccobello uit en iedere keer als u er komt is er weer iets veranderd, staat er een nieuwe vaas, of liggen er nieuwe kussens op de bank. Deze moeders zijn gek op het gezellig maken van het huis en de tuin en hoe kun je deze nu blijer maken, dan met leuke accessoires?
   

Kortom, voor iedere moeder is er hier wel een leuk kado te vinden. Een mooie kamerplant, een grote gevulde pot voor op het terras of accessoires voor in en om het huis! Bij Tuincentrum De Oosteinde vindu het allemaal!

Onze winkels