Inspiratie voor alle soorten vaders

Inspiratie voor alle soorten vaders

Vaderdag komt alweer aardig dichtbij. Op zondag 17 juni is het alweer zo ver! Deze dag staan alle vaders van Nederland in het zonnetje! We kunnen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en helpen u graag met wat originele kado inspiratie voor vaderdag!

Kado inspiratie voor verschillende soorten vaders

Iedere vader is anders en heeft eigen hobbies. Sommigen zijn echte klussers, anderen staan graag in de keuken, sommigen lezen een boek of maken graag een lange wandeling met de hond op het strand. Voor de verschillende soorten vaders hebben wij voor u wat kadotips op een rij gezet! Wellicht komt u zo op een briljant kado idee om de liefste vader te verrassen. 

1. Voor de BBQ fan

Voor de barbecue hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires beschikbaar. Hierbij gaan we veel verder dan een praktische barbecuehoes, een thermometer om de temperatuur van het vlees af te lezen of een handige draaitang voor het vlees. Heeft u al gedacht aan opzetstukken waarmee u ook een pizza kunt bereiden op de barbecue? Of poffertjes kunt draaien of een wokgerecht kunt bereiden? Zo blijven de gasten verrast en kan de barbecue nóg vaker ingezet worden!

2. Voor de vader die meer zou moeten relaxen

Sommigen vaders zijn naast druk op hun werk, ook thuis druk met allerlei klusjes. Wat dacht u van een lekkere luie stoel met een stevig kussen erin om u een écht tot rust te komen? Dan moet hij toch echt eens op zijn billen gaan zitten. Tijd voor een kopje koffie in het avond zonnetje, om een tijdschrift door te bladeren of mooie plannen te maken voor de aankomende vakantie. Hopelijk snapt hij de hint...

3. Voor de vaders met groene vingers

Er zijn vaders die altijd tussen het groen te vinden zijn. Even het gras maaien, wat onkruid wieden of wat struiken snoeien. De vaders die hier plezier aan beleven kunt u vast blij maken met handige tuinaccessoires en tuingereedschap! Een extra lange tuinslang, een praktische snoeischaar, een grasmaaier, bladblazer, stevige handschoenen of een goede nieuwe schep. De tuin ziet er picobello uit en deze kado's worden door de vaders met groene vingers goed gebruikt!

4. Voor de keukenprinsen

Er zijn vaders die het koken in hun vingers hebben zitten. Met beperkte ingrediënten zetten ze iets moois op tafel en ze voelen feilloos aan welke smaak er nog mist in een zelfgemaakte soep of saus. Deze vaders kijken niet in kookboeken, maar voelem dit zelf prima aan. hoe blij kunt u deze vaders maken met verse ingrediënten uit eigen tuin? Deze moeten ze alleen wel zelf onderhouden of kweken... Mooie kleine plantjes of zaden om zo altijd voorzien te zijn van verse kruiden, frisse sla, smakelijke tomaten en ander lekkers. Uit eigen tuin smaakt het toch het meest lekker! Een top kado voor een top vader!

5. Voor de koukleumen

Kent u een vader die altijd de eerste is die een trui of jas pakt? Die het liefste op vakantie naar de zon gaat of die in huis stiekem de thermostaat omhoog krikt, in de hoop dat niemand het ziet? Dan kunt u deze vader vast en zeker blij maken met een mooie buitenhaard, die gezellig aangestoken kan worden op de frisse zomeravonden! Zeg eens eerlijk, u kunt toch uren in dat vuur blijven staren? Ook kunt u kiezen voor een terras heater, dit werkt hetzelfde, maar heeft qua uiterlijk natuurlijk een compleet andere uitstraling. Éém ding is zeker: de warmte is gegarandeerd! 

U bent altijd van harte welkom om extra wat inspiratie op te komen doen bij Tuincentrum De Oosteinde om de liefste vader te verrassen. Als u hulp nodig heeft, dan staan onze medewerkers met plezier voor u klaar! Veel plezier toegewenst met de vaderdag voorbereidingen!

Onze winkels