BBQ kopen

De barbecue: een aanwinst in iedere tuin! De barbecue maakt van uw tuin een heerlijke plek om te eten en vrienden en familie uit te nodigen. U kookt niet binnen, maar buiten en dat brengt gelijk dat heerlijk vakantiegevoel met zich mee! De barbecue staat voor gezelligheid, voor ontspanning én bovendien een heerlijke maaltijd!

LET OP: filiaal Ijsselmuiden verkoopt geen barbecues.

Shop online

BBQ kopen bij de Oosteinde

Barbecue kopen

Heeft u nog geen barbecue en bent u op zoek maar een exemplaar die het beste bij uw situatie past? Of heeft u een barbecue staan die al erg oud is en toe is aan vervanging? Bent u op zoek naar een mooi kado voor een kookfanaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons ervaren personeel steekt zelf ook graag de grill aan en weet u als de beste te adviseren over het beste model voor uw persoonlijke situatie. Wilt u hem af en toe gebruiken met mooi weer en met een klein groepje mensen? Of pakt u graag uit en nodigt u wekelijks de hele straat uit om bij u te komen eten? Alles is gelukkig mogelijk, dus kom gerust eens langs om samen naar de verschillende opties te kijken.

Variatie in barbecue gerechten

Bent u persoonlijk geen fan van speklappen en hamburgers? Hoewel deze echt heel erg lekker zijn, is er tegenwoordig veel meer mogelijk op de barbecue. Zelfs vegetariërs komen aan hun trekken met de juiste recepten en barbecue accessoires. Gepofte aardappel met knoflook, gevulde champignons, gamba's en kip spiezen, met de juiste bereiding is het allemaal even lekker! Wist u trouwens dat u tegenwoordig met wat accessoires ook zelf pizza's kunt bakken op de barbecue? Ook tovert u hem in een wip om tot poffertjeskraam of zet u er een wok op om de lekkerste Aziatische gerechten in te bereiden. Niets is te gek en alles wat u binnen in uw keuken maakt, dat kan ook buiten! U kunt kiezen uit één van onze volgende barbecues:

DE LEKKERSTE BBQ RECEPTEN OP EEN HOUTSKOOL BARBECUE

Als u een ervaren BBQ specialist bent, dan heeft u wellicht al vroeg geleerd dat de verschillende soorten barbecues, allemaal op hun eigen manier zorgen voor een smaaksensatie aan een stuk vlees. Wij hebben een heerlijk recept voor een houtskool BBQ, namelijk de Picanha. U kunt heel gemakkelijk een Picanha kopen bij een specialist of groothandel. Belangrijk hierbij is dat u altijd om een stuk vraag waar een lekker laagje vet opzit, want dit zorg voor een éxtra lekkere smaak. U haalt het BBQ vlees ongeveer drie kwartier van te voren uit de koelkast en bereidt het gerecht voor met wat peper en zout. Bij dit vlees is het belangrijk deze niet te marineren, omdat dit de heerlijke vleessmaak bederft. Vervolgens grilt u de Picanha aan beide kanten even aan op een hoog en heet vuur. Houd hierbij de temperatuur van de barbecue rond de 100 graden. Vervolgens legt u de Picanha terug in uw BBQ, doet u de kernthermometer erin en gaar het vlees af tot 50 graden. U kunt het vlees nu van het rooster halen en deze inpakken in aluminiumfolie. Wacht nog zo'n 0 minuten met aansnijden en genieten maar!

Wilt u ook genieten van een goede barbecue?

U bent van harte welkom om bij ons in het tuincentrum naar de verschillende opties te komen kijken. Wij hebben barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires, onder andere van de merken Weber en Cobb. We adviseren u graag, zodat u er helemaal klaar voor bent om de barbecue aan te steken en een heerlijke maaltijd op tafel te zetten! Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden of frisse winteravonden altijd op uw barbecue terug kunt vallen! 

Kom gerust bij ons langs, of bestel online barbecue benodigdheden in onze webshop!   

Onze winkels